گردهمایی جمعی از هنرمندان بر مزار فرج سلحشور

15:48

میرعلایی: سریالی مثل «اصحاب کهف» یا «یوسف پیامبر (ع)» شاید از نظر امکانات آثار ضعیفی باشند اما توانستند به واسطه ایمان قلبی زنده یاد سلحشور برد جهانی پیدا کنند…

به مناسبت هفتمین سالگرد درگذشت هنرمند انقلابی فرج الله سلحشور جمعی از هنرمندان بر سرمزار وی واقع در امامزادگان سیدجعفر و حمیده خاتون باغ فیض، یاد و خاطر این هنرمند قرآنی را گرامی داشتند.
به گزارش رسیده، در ابتدای این برنامه محمود گبرلو گفت: سلحشور از افرادی بود که پیام امام را مبنی بر اینکه ما با سینما مخالف نیستیم بلکه با فحشا مخالفیم به خوبی پیگیری نمود.
در ادامه جواد شمقدری رئیس پیشین سازمان سینمایی و کارگردان سینما اظهار داشت: زنده یاد فرج الله سلحشور در همه عمرش تلاش کرد معارف الهی را با زبان هنر عرضه کند. او یک هنرمند مسجدی بود و کار هنری اش را از مسجد شروع کرد.
وی یادآور شد: او در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی علیرغم همه سختی ها و دشواری ها تئاتر «ایوب» را روی صحنه برد؛ بنده به خاطر دارم که برخی افراد در آن دوران کارهایی کردند که ایشان نتواند در حوزه هنری نمایش خود را اجرا کند و به همین علت او مجبور شد کارش را به تالار مولوی ببرد. بعدها زنده یاد سلحشور در حسینیه حضرت امام خمینی (ره) نیز این کار را به اجرا برد که یک نقطه عطفی در زندگی هنری اش ایجاد کرد چرا که این اثر با تأیید حضرت آقا روبرو شد و همین موجب گردید تا بعدها این تئاتر بدل به سریال شود.
شمقدری با بیان اینکه زنده یاد سلحشور در طول دوران کاری اش با بی مهری های زیادی روبرو بود اظهار داشت: یادم می آید یک سال در جشنواره ای من داور بودم و زنده یاد سلحشور فیلمی را ارائه داده بود و برخی میخواستند با استهزا کار را ارزیابی و با آن برخورد کنند و نمی‌خواستند فیلمش را ببینند و در واقع قصد داشتند ندیده فیلم را بزنند اما من مانع از این اتفاق شدم.
شمقدری در بخش پایانی اظهارات خود تصریح کرد: من امیدوارم سریال «حضرت موسی (ع)» به همان مدلی که ایشان دنبالش بود ساخته شود! همه ما می دانیم اهمیت زندگی حضرت موسی (ع) درست جایی است که می خواهد حکومت تشکیل دهد و قوم بنی اسرائیل با او مقابله می کند. کلیدی ترین و استراتژیک ترین زمان در زندگی حضرت همین جا است و نباید اینطور باشد که خدای ناکرده بخش اول سریال ساخته شود و بعداً دیگر این بخش های مهم و کلیدی به تولید نرسد. این زنگ خطری است که صدای آن شنیده می شود و مسئولان باید تدبیر ویژه ای برای این اتفاق داشته باشند و مراقب باشند مبادا در فرایند تولید این بخش مهم و استراتژیک کنار گذاشته شود. قطعاً ارزش معنوی این سریال برای مرحوم سلحشور محفوظ است و بار دیگر همه ما در اینجا به او تعهد می دهیم که در همان خط و مسیری که او می رفت حرکت کنیم.
در ادامه این مراسم فرزند زنده یاد سلحشور نیز در سخنان کوتاهی اظهار داشت: پدر تبلیغ دین را شاکله اصلی کارش می دانست و معتقد بود برای اینکه فایده ای داشته باشد باید در سینما برای دین کار کند. بنده نیز معتقدم وظیفه سینما این است و اگر جز این برود راهش خطا است.
در پایان این مراسم نیز سیداحمد میرعلایی تهیه کننده سینما و مدیرعامل پیشین بنیاد سینمایی فارابی در سخنانی خطاب به حاضرین گفت: اگر انسان به راهی که می رود اعتقاد داشته باشد خود حضرت حق قطعاً پشتیبانی اش می کند. یکی از کسانی که به عینه در زندگی و کارش دیدم که همواره پشتیبانی می شد مرحوم سلحشور بود.
وی ادامه داد: او به کارهایی که انجام می داد به تمام معنا ایمان داشت. نکته اینجا است که اگر ایمان نباشد هیچ کاری به ثمر نمی رسد. باید برای کار قرآنی و دینی ایمان اولیه داشت. سریالی مثل «اصحاب کهف» یا «یوسف پیامبر (ع)» شاید از نظر امکانات آثار ضعیفی باشند اما توانستند به واسطه ایمان قلبی زنده یاد سلحشور برد جهانی پیدا کرده و در کل دنیا دیده شوند و مورد توجه قرار بگیرند.
میرعلایی یادآور شد: بنده به یاد دارم بازخوردهایی که برای این سریال ها می آمد عجیب بود! از مراکش گرفته تا آفریقا و ترکیه و… همه دنبال این سریال ها بودند. من در بازارهای جهانی شنیدم سراغ می گیرند کار بعدی گروه یوسف چیست! این یعنی علاقمند هستند و این فیلمساز را دنبال می کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *