14:24

بانی‌فیلم: «بزی که ماه را خورد» فیلم قابل توجهی‌ست که برای انتخاب شدن در جشنواره کن می‌تواند شانس بالایی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار بانی‌فیلم از فرانسه، از میان فیلم‌های بلند و کوتاه ایرانی که برای جشنواره کن ۲۰۲۳ ارسال شده‌اند باید به فیلم کوتاه پانزده دقیقه‌ای «بزی که ماه را خورد» اثر حمید و مهدی حسینی اشاره کرد.
این فیلم کوتاه به شکل قابل توجهی نسبت به سایر آثار ساخته شده این سال‌ها، دارای ساختاری متفاوت است. موضوع و پرداخت فیلم کمی فضای سوررال و فانتزی دارد که در سینمای ایران کمی تازگی دارد.
رویدادهای «بزی که ماه را خورد» در میان زباله های حاشیه شهری بزرگ اتفاق می‌افتد که در مجاورت یک پروژه‌ی جدید شهرک‌سازی عظیم قرار دارد؛ دخترکی فقیر، همراه با پدرش که از آخرین بازماندگان نسل کولی‌ها هستند که در کنار این منطقه و در درون اتومبیلی اسقاطی زندگی می‌کنند. دختر بچه شبی در میان زباله‌ها مجله‌ای پیدا می‌کند که مربوط به فضا و موجودات فضایی است. عکس‌ها دختربچه را کنجکاو و او را تحت تاثیر قرار می‌دهد، در ادامه مسیر، دختربچه همان شب متوجه قرص ماه می‌شود که درون برکه‌ای جا گرفته‌! دخترک افسون آن می‌شود و با ظرفی ماه غلطیده در آب را برداشته و با خود می‌برد… اما در نیمه‌های شب اتفاق غریبی می‌افتد و دیگر در آسمان از ماه خبری نیست، گاهی نیز علائمی از آسمان پدیدار می‌شود… در ادامه اتفاقانی رخ می‌دهد، دختربچه که ماه را از دست داده، دچار دلشوره می‌شود. او می‌خواهد کاری کند که ماه را به آسمان برگرداند….
ساخت این فیلم هوشمندانه و صحنه‌سازی‌ها، خوب از کار درآمده. فیلم از مونتاژ جالب توجهی نیز برخوردار است.
عوامل فیلم کوتاه «بزی که ماه را خورد»:
کارگردانان: حمید حسینی و مهدی حسینی
تدوین: مهدی حسینی
فیلمنامه: حمید حسینی
مدیر فیلمبرداری: علی طالبی
بازیگران: یاسمین موسوی، عرشیا زینلی
مدیر تولید و برنامه ریز : عاطفه کریمی
‎طراح صحنه: حمید حسینی و مهدی حسینی
‎اصلاح رنگ و نور: مهران دوستی
‎جلوه های ویژه:سروش امیرآبادی، مهدی حسینی
‎طراحی صدا و صداگذاری: حسن مهدوی
‎طراح لباس: نازگل پاکرو
‎طراح گریم: سارا سعیدی
‎آهنگساز: کامیار مبشری
‎عکاس: سحر سعیدی
‎دستیار تولید: یگانه قریب
‎مدیر تدارکات: محسن حسینی
‎گروه فیلمبرداری:
‎علی عوض بیگی
‎علیرضا علی اکبری
‎علیرضا اسماعیلی
‎امید حجار
‎سجاد مشهدی
‎مصطفى رستمی
‎سعید احمدی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *