آیا اظهار نظر زمان و مکان مناسب خودش را میطلبد؟ چه سرنوشتی در انتظار افراد اسم و رسمداری قرار میگیرد که اظهار نظر آنها با حاشیه همراه میشود؟ این سوالات مواردی هستند که شاید این روزها با شنیدن جنجالهای مرتبط با علی کریمی در ذهنتان آنها را مرور کرده باشید. حواشیای که درنهایت به طرح پرسشی از سوی یک وزیر سابق هم کشیده شد: «از ممنوعالتصویری روسای جمهور به ممنوعالتصویری فوتبالیستها رسیدیم؟!» اما واقعیت چیست؟
به گزارش ایسنا، علی کریمی یکی از ورزشکارانی محسوب میشود که نه صرفا به واسطه تبحر خود در زمینه فوتبال، بلکه به دنبال کنشگری در فضای مجازی و اظهاراتی که درباره موضوعات مختلف منتشر میکند، در رسانهها مورد توجه بوده است.
مدیریت بحران سیل، انتقاد به تصاویر مسئولان در میان گل و لای سیل و انتقاد نسبت به برنامه خندوانه و رامبد جوان به دنبال سانسور کردن نام وریا غفوری، تنها پارهای از موضوعاتی هستند که این ورزشکار در مورد آنها اظهار نظرهای جنجالی مطرح کرده است.
آخرین اظهار نظر این بازیکن اما به رسم نذری دادن در ماه محرم مربوط میشود. کریمی با استوریای که در صفحه خود در این زمینه منتشر کرد، حاشیه جدیدی پدید آورد.
چیزی از انتشار این مطلب توسط علی کریمی، بازیکن سابق تیمهای فوتبالی چون پرسپولیس، تراکتورسازی و بایرن مونیخ و نیز تیم ملی فوتبال ایران سپری نشده بود که او با واکنش یک روحانی مواجه شد. اما این روحانی کیست؟
شیخ حامد رضا معاونیان اینگونه معرفی شده است: «روحانی شیعه، سخنران مذهبی و مؤسس و مدیر شبکه جهانی ثامن متولد سال ۱۳۵۵ در تربت حیدریه، دارای تحصیلات حوزوی تا پایان یک دوره خارج فقه و اصول است که در حال حاضر به عنوان سخنران مذهبی و روضهخوان در مجالس مذهبی و دینی مشغول به کار است. او مدیریت شبکه ثامن و مدیریت مرکز تخصصی بنیاد فرهنگی جعفری قم را نیز بر عهده دارد».
دایرهی اظهار نظرها اما به اینجا ختم نشد و علی کریمی مجددا با انتشار تصویر این روحانی در صفحه اینستاگرام خود، بهجد به او تاخت.
اظهار نظر علی کریمی درباره رسم نذری در محرم آن هم درحالی که تصاویر این بازیکن فوتبال و مربی در جریان حضور در چنین رسمی پیشتر رسانهای شده است، برای عدهای پرسشبرانگیز بوده. از طرفی جمعآوری بیلبوردهای علی کریمی در تبلیغات یک شرکت آرایشی و بهداشتی، از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و سازمان زیباسازی شهرداری تهران هم سوالبرانگیز شده است.
در راستای این مسأله، در پیگیریهای خبرنگار ایسنا درباره چرایی موضوع، چنین عنوان شد که شرکت مورد نظر مجوز نداشته و علت جمعآوری بیلبوردها به نداشتن مجوز مربوط بوده است. این درحالی است که از طرفی دیگر چنین عنوان میشود که اظهارات جنجالی اخیر این ورزشکار علت اصلی این اقدام بوده است.
درواقع میتوان گفت که کسی حاضر نشد در اینباره شفاف و با قبول مسؤولیت صحبت کند.
وزیر پیشین ارتباطات اما در فضای مجازی نوشته است: «…فرد معتقدی که در برهههای مختلف زمانی ارادت خودش رو به دستگاه اهل بیت ثابت کرده، به اشتباه و در اثر ابتلائات، مطلبی رو در مورد نذری منتشر کرده. ما باید چه کار کنیم؟ حذف کنیم این آدم رو؟ ممنوعالتصویرش کنیم؟…».
بدون دیدگاه