10:13

تهیه کننده فیلم سینمایی «تصور» بیان کرد: مهمترین ویژگی کارگردانان فیلم اولی این است که به قدری انگیزه دارند و به شما انرژی می دهند که کارشان نتیجه خوب خواهد داشت. من با بیش از ۲۰ نفر فیلم اولی کار کرده‌ام و قطعا از همه نتایج خوبی گرفته‌ام.
جواد نوروزبیگی در گفت وگو با ایرنا و در توضیح چرایی ساخت فیلم سینمایی تصور (علی بهداد ۱۴۰۰) بیان کرد: کار کردن با فیلم اولی ها را دوست دارم و معمولا سعی می کنم برای فیلم اولی ها با دقت جلو بروم، به همین دلیل فیلمنامه را با حوصله می خوانم، فیلم های کوتاهشان را می بینم و کارهایی از این دست.
تهیه کننده فیلم سینمایی پستچی سه بار در نمی‌زند (۱۳۸۷) اظهار داشت: وقتی فیلمنامه تصور آمد آن خواندم و خوشم آمد و با علی بهراد کارگردان این فیلم گفت وگو کردیم و تصمیم به ساخت گرفتیم.
وی در مورد چرایی علاقه اش به کارکردن با کارگردان های فیلم اولی تصریح کرد: مهمترین بخش این است که به قدری انگیزه دارند و به شما انرژی می دهند که کارشان نتیجه خوب خواهد داشت که حد و حساب ندارد. من با بیش از ۲۰ نفر فیلم اولی کار کرده ام و قطعا از همه نتایج خوبی گرفته ام. این مسیر هم مشخص است و آدم هایی که با آنها کار کرده ام امروز برای خودشان افراد شاخص و خوبی هستند و توانسته اند این مسیر را بروند.
تهیه کننده فیلم سینمایی سلام بمبئی (قربان محمدپور ۱۳۹۴) ادامه داد: من برای فیلمسازی که باتجربه است شاید تا به این اندازه وقت نگذارم که روی فیلمنامه صحبت کنیم تا من بیشتر توجیه شوم چرا که آن فیلمسازان کارشان را بلدند و مسیرشان را رفته اند اما برای فیلم اولی ها ما زمان زیادی را می گذاریم که اگر ضعفی وجود دارد به حداقل برسد.
نوروزبیگی یادآور شد: علی بهراد هم آدم بسیار بااستعداد و پرانگیزه ای بود که شب و روز جلسه داشتیم و در مورد فیلمنامه و بازیگران و روش اجرا صحبت می کردیم و پیش تولیدی حدودا ۵ ماهه برای یکماه فیلمبرداری این کار داشتیم.

مجری طرح فیلم سینمایی رحمان ۱۴۰۰ (منوچهر هادی ۱۳۹۷) در مورد علاقه اش به فیلم نامه فیلم سینمایی تصور خاطرنشان کرد: مسیر این قصه را دوست داشتم و قبلا آن را تجربه نکرده بودم به همین دلیل دوست داشتم آن را بسازم. میدانستم که این فیلم موفقیت بین المللی خوبی خواهد داشت و الحمدلله نتیجه هم خوب بود و به چیزی که می خواستیم هم رسیدیم.
وی افزود: مسیر این قصه همان «تصوری» است که می گوید؛ این آدم عاشق یک نفر است و در تصور و خیالش در حالت های مختلف این آدم را می بیند که به آروزیش برسد؛ تصور عملا ۶ یا ۷ اپیزود است که در دل هم روایت می شود؛ اگرچه فیلم اپیزودیک هیچ وقت در سینمای ما جواب نداده است اما به نظرم رسید که این فیلم می تواند جواب بدهد.
تهیه کننده فیلم سینمایی بی همه چیز (محسن قرایی ۱۳۹۹) در پاسخ به این پرسش که بازیگران فیلم چگونه انتخاب شدند خاطرنشان کرد: یک کارگردان فیلم اولی قاعدتا برای بازیگران شناخته شده نیست اما فیلمنامه خودش را نشان می دهد.
این تهیه کننده سینما توضیح داد: معمولا در مرحله انتخاب بازیگر یک نقش چندین کاندید دارد و ما بسیار کار کردیم تا به فرد موردنظر برسیم و این دو نفر (لیلا حاتمی و مهرداد صدیقیان برای این نقش جواب دادند و چون همانگونه که بیان شد یک فیلمنامه خودش خودش را نشان می دهد وقتی این دو فیلمنامه را خواندند، آن را پذیرفتند.
تهیه کننده سریال پدر گواردیولا (سعید نعمت الله ۱۴۰۰) در توضیح بازخوردهای مخاطبان از تماشای این فیلم بیان کرد: کسانی که فیلم رادیده اند آن را دوست داشتند البته که در اکران به لحاظ تبلیغات ضعف بسیاری هست و فیلمی مانند تصور بودجه خاصی برای تبلیغ ندارد و شاید اگر بودجه تبلیغ بیشتر بود، رقم فروش هم بیشتر می شد.
وی در پاسخ به این سوال که هزینه تولید این فیلم چقدر بوده و آیا از پس هزینه هایش درآمده است، اظهار داشت: هزینه تولید این فیلم یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان بود؛ انشالله با تجمیع با رقم فروش بین الملل و اکران آنلاین بتواند هزینه هایش را جبران کند.
وی افزود: البته که پیش بینی ام این بود که در داخل همین اندازه خواهد فروخت.
تهیه کننده فیلم سینمایی خون شد (مسعود کیمیایی ۱۳۹۸) گفت: دغدغه و ناراحتی ام این است که در شرایط حاضر نمی توانم کار کنم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *