«خدایا آنجایی؟ منم مارگرت»، عنوان آشنایی برای علاقمندان ادبیات داستانی است؛ خالق این اثر، «جودی بلوم» از پرچالشترین نویسندگان قرن ۲۱، اکنون در میان آثاری چون «مارگرت» و دستکم سه پروژه سینمایی و تلویزیونی دیگر در حال تبدیل شدن به یک ستاره سینما است.
به گزارش ایرنا، نام جودی بلوم نویسنده آمریکایی کتاب کودکان و نوجوانان و همچنین ادبیات داستانی برای بزرگسالان که تاکنون بیش از ۳۰ اثر از خود به جا گذاشته است به دلیل شجاعت لازم برای نوشتن کتابهایی درباره بلوغ – به گونهای که هیچ کس دیگری قادر به انجامش نبود- به یکی از عناصر اصلی فرهنگ پاپ ماندگار تبدیل شد.
جودی اکنون بین مارگرت، جودی بلوم برای همیشه و دستکم سه پروژه سینمایی و تلویزیونی دیگر که به زودی به اکران و نمایش میرسند در حال تبدیل شدن به یک ستاره سینماست.
از جمله آثار معروف جودی بلوم میتوان به کتاب خدایا آنجایی؟ منم مارگرت در سال ۱۹۷۰، داستانهای یک کلاس چهارمی هیچکاره در ۱۹۷۲ و فاج خل و چل اشاره کرد. زمانی که او در دهه سوم عمرش بود.
وی که در حال حاضر ۸۵ ساله است با انتشار نخستین رمانش در سال ۱۹۶۹ در زمره اولین نویسندگانی قرار گرفت که کتابهایش برای نوجوانان مسایلی را مطرح میکرد که برخی از آنها تابو محسوب میشود.
نیویورک تایمز در وصف آثار جودی نوشت: جادوهایی هستند که برای بخش قابل توجهی از زنان آمریکایی، گذر از دوران کودکی به نوجوانی را نشان میداد.
انجمن کتابخانه آمریکا، وی را یکی از پرچالشترین نویسندگان قرن ۲۱ نامیده است. با وجود تمام انتقادهایی که به اثار بلوم میشد، جودی توانست ۸۲ میلیون نسخه از کتابهایش را تاکنون به ۳۲ زبان زنده جهان منتشر شده به فروش برساند.
بلوم تاکنون تعدادی جایزه از جمله جایزه مارگرت اوداردز را به سبب مشارکتهایش در زمینه ادبیات نوجوانان نصیب خود کرده است.
بلوم به ورایتی میگوید: نه از نوشتن دست برمیدارد و نه از مرگ هراسی دارد.
او بیش از ۵۰ سال است که مینویسد.
جودی گفته هرگز از نوشتن دست نمیکشد. بلوم میگوید فیلیپ راث چهار سال قبلش از مرگش گفت من کاری که باید انجام دادم و زندگی چیزهای بیشتری از نوشتن و انتشار کتابهای داستانی دارد. اما من قصد ندارم د راین مورد فیلیپ راث باشم. نمیخواهم از نوشتن دست بردارم.
بدون دیدگاه