بازیگر فیلم سینمایی «یک جمعیت قابل کنترل» یکی از مشکلات مهم بازیگرانپیشکسوت را خانه‌نشین شدن دانست و گفت: نه نقش‌های اصلی برای آنها نوشته و بهآنها سپرده و نه از آنها برای حضور در کارها دعوت می‌شود.

فریده سپاه‌منصور که این روزها فیلم «یک جمعیت قابل کنترل» را بر پرده سینماهادارد با اشاره به ویژگی های نقشی که در این فیلم سینمایی ایفا می کند، در گفت وگو باایرنا عنوان کرد: این فیلم برگرفته از زندگی خیلی از خانواده های امروزی است که ازدور بسیار گرم و صمیمی به نظر می‌رسند، اما با نزدیک شدن به آنها متوجه می شویمچقدر از هم دور هستند. به قول معروف دوستی شان با هم، دوستی خاله خرسهاست! من در این فیلم نقش مادربزرگی را بازی می کنم که دچار فراموشی شده. با اینوجود آرزوی قدیمی اش را همچنان در خاطر دارد و به دنبال برآورده کردن آن آرزواست. البته انجام این آرزو همراه با همسرش بوده که هرچند همسرش از دنیا رفته، امادوست دارد خودش به آن آرزو برسد.

171306328.jpg

وی تاکید کرد: بعد از بازی در فیلم «یک جمعیت قابل کنترل» دو پیشنهاد دیگر همداشتم که نقش هایی بودند از کسانی که آلزایمر دارند. البته الزاما تمام کاراکترهایی کهآلزایمر دارند شبیه به هم نیستند و هر شخصیتی، داستان خود را دارد. بنابراین درصورتی‌که فیلمنامه و پیام فیلم را دوست داشته باشم، باز هم بازی در نقش کسی کهآلزایمر دارد را قبول می کنم.

سپاه‌منصور گفت: امروز از بسیاری از بازیگرانی که سال‌ها در عرصه تصویردرخشیده‌اند و نشان داده‌اند بازیگران توانمندی هستند، به اندازه‌ای که شایسته استاستفاده نمی‌شود، جوانگرایی در تولیدات آثار سینمایی و تلویزیونی موجی است که ازمدت ها پیش راه افتاده و در این راستا بعضی جوانان هم توانسته اند توانایی هایشانرا به اثبات برسانند.

وی افزود: این اتفاق بسیار خوبی است، اما آثار تصویری ما برگرفته از فرهنگ ما است ودر فرهنگ ما نقش پدربزرگ ها و مادربزرگ ها و کلا سالمندان در خانواده ها بسیارپررنگ است. ما خانواده‌محور هستیم و مثل غربی‌ها ازهم‌گسیخته نیستیم. در چنینفرهنگی خیلی جالب است که نقش پدربزرگ و مادربزرگ در آثار تصویری تا این اندازهمحو است. فیلمنامه نویسان باید نقش خانواده را در آثار پررنگ کنند تا به این واسطهبازیگران پیشکسوت بتوانند در آنها حضور پیدا کنند، اما متاسفانه نویسندگان وفیلمسازان اصلا دغدغه چنین کاری را ندارند. نه نقش های اصلی به پیشکسوتان در آثارهنری سپرده و نه داستانی با محوریت این گروه سنی ساخته می شود و نه در کارها ازآنها برای حضور دعوت به عمل می آید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *