بازیگر کشورمان گفت: کسانی که علاقهمند به کار بازیگری در تئاتر هستند، باید اصولی و از راه درست در این مسیر قدم بگذارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، کوروش زارعی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر به عنوان بازیگری که سالیان سال است در حرفه تئاتر فعال است گفت: پسران و دختران جوان سرزمینم که علاقهمند به کار بازیگری در تئاتر هستند، باید اصولی و از راه درست در این مسیر قدم بردارند و اگر میخواهند از طریق رانت و پول وارد این کار شوند بنظرم اصلا سمت این کار نیایند، زیرا در واقع مسیر را اشتباه میروند.
وی ادامه داد: اگر جوانان ما اصول آموزشی و اخلاقی را به درستی رعایت کنند و در مسیر خود درست پیش بروند خود به خود میتوانند به صورت حرفهای پیش بروند و در ادامه تلاش کنند تا بتوانند در آینده شهرت و موقعیت خوبی را برای خود به ارمغان بیاورند ولی اگر از ابتدا افراد به دلیل اینکه خود را نشان دهند یا به دلیل مسائل مالی بخواهند وارد چنین حرفهای شوند بهتر است مسیر دیگری را طی کنند و این حرفه جای این ماجراها نیست.
زارعی تاکید کرد: به جوانان توصیه میکنم گول آموزشکدههایی را که در تهران و شهرستانها بسیار هستند و به اسم تئاتر فعالیت میکنند نخورند و پول خانوادههای خود را هدر ندهند. متاسفانه اکثر این آموزشها برای سرکیسه کردن بچههای مردم ساخته شده اند و آنقدر از بچهها پول میگیرند که چیزی یاد آنها نمیدهند.
وی افزود: اصول این است که بچهها در ابتدا درس خود را بخوانند و اگر میخواهند در مسیر تئاتر یا بازیگری قدم بردارند سپس به هنرستان و بعد به دانشگاه بروند تا به شکل آکادمیک کار را پیگیری کنند. هرچند در دانشگاه خبری نیست و چیزی به آن صورت آموز داده نمیشود و خود افراد باید تلاش کنند. دانشگاه یک کاتالیزور است و باید فرد خودش کار را تجربه و آزمون و خطا کند تا بازیگر شود؛ حالا کسی که بتواند قبل از ورود به دانشگاه با یک آگاهی مناسبی با این کار آشنا شود و خود را تقویت کند که اگر بعدا وارد دانشگاه شود خب قطعا موفقیت وی بیشتر و بهتر خواهد بود. همچنین اگر فردی بخواهد مسیری را میانبر بزند به جایی نمیرسد و پیشنهادم این است، بچههایی که جوان و نوجوان هستند میتوانند با جشنواره تئاتر دانش آموزی کار را آغاز کنند.
جشنواره تئاتر دانش آموزی محل خوبی برای نوجوانان است
مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری گفت: جشنواره تئاتر دانش آموزی محل خوبی برای نوجوانان است تا افراد استعداد خود را محک بزنند. درست است که بخشی از کار تلاش است، اما بخش دیگر کار استعداد ذاتی است. یعنی اگر فردی استعداد ذاتی نداشته باشد نمیتواند در ادبیات هنرهای تجسمی و شعر و داستان آنطوری که باید و شاید موفق شود. معمولا فرد در آن زمان کار میکند مدرک دارد، اما استعداد ذاتی ندارد و افراد در حد همان مدرک لیسانس یا فوق لیسانس و دکترا ماندهاند و نه یک نمایشنامهای نوشته و نه در کاری بازی کردهاند؛ بنابراین جشنواره دانش آموزی محل خوبی است تا آزمون و خطا صورت گیرد.
وی در ادامه صحبتهای خود بیان کرد: ماجرای دیگری در حوزه هنری داریم که تمام دفاتر حوزه هنری ما در استانها، دفتری با نام تئاتر مردمی بچههای مسجد دارند که افراد علاقهمند میتوانند به حوزههای تئاتری سراسر کشور مراجعه کنند. آنجا محل و محفلی برای بچههایی است که به طور رایگان آموزش میبینند و پرورش پیدا میکنند تا اگر استعداد دارند حمایت شوند به یک سرمایه گذاری مناسبی برسند.
بدون دیدگاه