‎«دیوید کراننبرگ»، فیلم‌ساز مطرح ژانر وحشت در گفت‌وگویی تازه اعلام کرد علاقه‌ای به تماشای فیلم در سینما ندارد و کار با نگاتیو را نیز تجربه‌ای محدودکننده و عذاب‌آور می‌داند.
‎به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای مجله هالیوود ریپورتر، دیوید کراننبرگ، کارگردان سرشناس ژانر وحشت در گفت‌وگو با مجله اینترویو گفت: علاقه‌ای به تجربه جمعی تماشای فیلم در سینما ندارد و سال‌هاست که از رفتن به سینما خودداری کرده است.
‎وی افزود: بخشی از این موضوع به دلایل شخصی مانند نیازش به دیدن فیلم‌ها با زیرنویس به‌دلیل مشکلات شنوایی و همچنین شرایط نامناسب پارکینگ در تورنتو برمی‌گردد.
‎با این حال، وی توضیح داد: فقط گاهی، آن هم در جشنواره‌ها، فیلم را در سالن سینما می‌بینم و کیفیت پخش همیشه خوب نیست.
‎کراننبرگ به خاطره‌ای از جشنواره ونیز اشاره کرد و گفت: تجربه سینما برایم چیز خاصی نیست. شاید به‌خاطر سنم باشد زیرا دیگر احساسی به تماشای فیلم همراه با جمع ندارم.
‎وی از پیشرفت فناوری فیلم‌سازی ابراز رضایت کرد و افزود: حالا مردم درباره استریم با همان شور و اشتیاقی حرف می‌زنند که قبلاً بعد از تماشای فیلم در سینما داشتیم. اوضاع متفاوت است اما لزوماً بدتر نیست.
‎کراننبرگ با بیان این که دلم برای نگاتیو تنگ نمی‌شود، اظهار داشت: تدوین و برش زدن نگاتیو برای من کابوس و بسیار محدودکننده بود. اکنون خیلی بیشتر می‌توانی کنترل داشته باشید چون هنگام فیلم سازی باید تا حدی کنترل‌طلب بود.
‎وی تأکید کرد: برای فیلم‌های قدیمی حسی نوستالژیک دارم اما مثل اسپیلبرگ نیازی به فیلم‌برداری روی نگاتیو احساس نمی‌کنم.
‎دیوید کراننبرگ کارگردان، فیلمنامه‌نویس و بازیگر کانادایی است که به‌عنوان یکی از پیشگامان ژانر «وحشت جسمی» (Body Horror) شناخته می‌شود. آثار او معمولاً به بررسی مرزهای میان بدن، ذهن و فناوری می‌پردازند و مضامینی چون دگرگونی جسم، بیماری و روان انسان را به‌شیوه‌ای منحصربه‌فرد روایت می‌کنند. از محبوب ترین فیلم های او می‌توان به جنایات آینده (crimes of the future)، قول‌های شرقی (Eastern promises) و اسکنرها (scanners) اشاره کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *