کارگردان نمایش «این بود زندگی» درباره شرایط دو قطبی جامعه تئاتر که نسبت به اجرا رفتن یا تحریم با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ گفت: نظر هر دو گروه محترم است. به هر حال این موضوع یک تصمیم شخصی است. اما فکر میکنم تئاتر یک جریان بوده که باید ادامه پیدا کند. سکوت و کار نکردن برای من راه حل به شمار نمیآید.
بنفشه ریاضی در گفتوگو با ایرنا، درباره دغدغهای که موجب تولید این اثر شده است، گفت: قصد داشتم با گروهی از بازیگرهای جوان و مستعدی که از هنرجویان دورههای کلاس بازیگری آقای وحید جلیلوند بودند، نمایشی را کار کنم. بنابراین تصمیم گرفتیم نشان دادن حسرتها و روابط نسل جوان و مشکلاتشان را در قالب خوابگاه دانشجویی به تصویر بکشیم.
او همچنین درباره مخاطب هدف این نمایش و بازخوردهایی که از مخاطبان آن گرفته است، بیان کرد: مخاطب ما قشر خاصی نیست. اما شاید جوانان و بچههایی که زندگی خوابگاهی را تجربه کردهاند، بیشتر با آن همذات پنداری کنند. البته در طول این شبها مخاطبین در هر سن و قشری، خیلی اجرا را دوست داشتن و با آن سمپات شدند.
این کارگردان تئاتر درباره شرایط دو قطبی جامعه تئاتر که نسبت به اجرا رفتن یا تحریم با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ گفت: نظر هر دو گروه محترم است. به هر حال این موضوع یک تصمیم شخصی است. اما فکر میکنم تئاتر یک جریان بوده که باید ادامه پیدا کند. سکوت و کار نکردن برای من راه حل به شمار نمیآید.
ریاضی همچنین درباره همکاری با خانه هنرمندان ایران بیان کرد: همکاری با خانه هنرمندان تا اینجای کار خیلی تجربه خوبی بوده است. حال و هوای سالن انتظامی برای من، مملو از حسهای خوب است.
نمایش «این بود زندگی» به کارگردانی بنفشه ریاضی از ۲ بهمن ۱۴۰۳ اجرای خود را در تماشاخانه انتظامی خانه هنرمندان ایران آغاز کرده و همچنان هر شب ساعت ۱۸:۳۰ میزبان علاقمندان است.
![](https://banifilmonline.ir/wp-content/uploads/2025/02/IMG_9577.gif)
بدون دیدگاه