انتشار یک عکس در فضای مجازی باعث شد علیرضا تابش مدیرعامل فارابی و دبیر سی و چهارمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان در یادداشتی به انتشار این عکس کودکان کار واکنش نشان دهد.
علیرضا تابش در یک یادداشت نسبتا طولانی به حاشیه‌های این عکس آزاده عزیزیان پرداخت و توضیحات مفصلی را برای رسنه‌ها فرستاد!
به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و دبیر سی و چهارمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان در یادداشتی به انتشار عکس کودکان کار در حاشیه برگزاری این جشنواره در اصفهان واکنش نشان داد.
در این یادداشت آمده است: «از دیروز عکسی از خانم آزاده عزیزیان منتشر و در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شده که ۲ کودک کار، پشت به لنز دوربین و رو به سمت قطار شادی جشنواره -که شهرداری در سطح شهر و مناطق کم برخوردار راه انداخته- ایستاده‌اند و دارند بچه‌های دیگر را تماشا می‌کنند.
اگر فرض را بر این قرار بدهیم که برنامه‌های شهرداری اصفهان برنامه جنبی جشنواره فیلم کودک بوده باز این عکس نشان می‌دهد برنامه‌های جنبی جشنواره، به جاهای درستی از شهر اصفهان رفته است.

حالا اصل ماجرا چیست؟
‏‎از دوره سی و یکم جشنواره فیلم کودک تا حالا، رویکرد جشنواره در شهر اصفهان این بوده که «جشنواره‌ای برای همه کودکان» باشد، به همین دلیل این اقدامات در مسیر رویکرد «جشنواره برای همه کودکان» انجام شده:

یک.
امسال برای چهارمین دوره، ۴ فیلم از فیلم‌های جشنواره برای افراد دارای معلولیت از جمله ناشنوایان و نابینایان مناسب سازی شد و در سانس‌های ویژه برای آنها پخش شد.
دو.
هر روز کانتینر نمایش فیلم در مناطق کمتر برخوردار اصفهان، فیلم‌های ویدئویی جشنواره را در روزهای برگزاری جشنواره پخش کردند. حتی در دوره سی و دوم جشنواره، جز مناطق کم برخوردار اصفهان، به بیش از ۱۳۰ شهر محروم کشور سینما سیار جشنواره فیلم کودک سفر کرد و برای بچه‌ها در ایام جشنواره فیلم کودک نمایش داد.
سه.
مانند دو دوره گذشته، ویژه برنامه و پخش فیلم برای کودکان بیمار بستری در بیمارستان کودکان حضرت امام حسین (ع) اصفهان برنامه ریزی و هر روز اجرا شد.
چهار.
ویژه برنامه آینده سازان کوچک، برنامه‌هایی را برای کودکان کار و همراهی آنها با جشنواره در نظر گرفت. با همکاری انجمن‌ها، کودکان کار در جشن‌های روزانه جشنواره هم حضور داشتند.
‏پنج. دفترچه‌های مشق با تصویر «قهرمان نوجوان» شهید علی لندی و بازی‌های فکری برای توزیع در بین کودکان مناطق کمتر برخوردار شهر اصفهان در نظر گرفته شده و توزیع شد.
شش. پارسال به خاطر شرایط کرونایی و آموزش آنلاین، جشنواره فیلم کودک اصفهان از محل صرفه جویی در بودجه جشنواره توسط شهرداری اصفهان «دو میلیارد تومان» صرف خرید تبلت برای دانش آموزان کم‌بضاعت شهر اصفهان کرد و در سال تحصیلی گذشته، با هماهنگی آموزش و پرورش تحویل دانش آموزان شد البته یک فریم عکس هم از اهدای تبلت‌ها به دانش آموزان ثبت و منتشر نشد.
برگردیم به عکس خانم عزیزیان، بچه‌ها در نهایت سوار این قطار می‌شوند، چراکه قطار برای حضور بچه‌های این منطقه است و به منطقه کم برخوردار شهر رفته تا بچه‌ها سوار قطار شادی بشوند.
یادمان باشد که جشنواره یک رویداد سینمایی در شش روز است و اهداف اصلی و جنبی مشخصی دارد، برنامه ریزی برای کودکان کار و موضوعات اجتماعی و شهری، برنامه‌ای کارشناسانه و بلندمدت در مدیریت شهری لازم دارد، جشنواره اما توانسته فرصتی برای دسترسی هنری برای همه شهروندان بخصوص کودکان عزیز فراهم کند.»

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *