مدیر کتابخانه و موزه ملی ملک در حاشیه بازدید از نمایشگاههای «همچنان طوفان» و«ققنوس قدس» گفت: یکی از مهمترین ویژگیهای این نمایشگاه مساله گرافیک وتصویرسازی است که زبانی مشترک در جهان محسوب میشود و از اعمال قدرتمستکبران جهان میتواند دور باشد.
امیر خوراکیان در حاشیه بازدید از نمایشگاههای «همچنان طوفان» و «ققنوسقدس» به ایرنا گفت: گرافیک و تصویرسازی، از قالبهایی است کهکمتر در سیطره سانسور قرار میگیرد و در حقیقت گرافیک و تصویرسازی، جزءقالبهای رسا و همه فهم و فراتر از انحصار و سانسور قلمداد میشود. وی با بیان اینکه انتخاب گرافیک و تصویرسازی برای «همچنان طوفان» خیلیهوشمندانه بوده است، گفت: با بهرهگیری از این دو قالب هنری، موضوع جنایات رژیمصهیونیستی در غزه و لبنان، خیلی زود به یک موضوع جهانی و انسانی و مهم برایبشریت تبدیل خواهد شد. کار ارزشمندی صورت گرفته که نشانه آن نیز مشارکتهنرمندان بینالمللی در این نمایشگاه است. آثار نمایشگاه تکاندهنده و جلب کننده ودارای مفهوم ارزشمندی است و برخی از آنها نیز دارای مفاهیم چندگانه پنهان هستند.
خوراکیان با تاکید بر اینکه نمایش جهانی این آثار بسیار پسندیده است، درباره وظیفهمدیران در نمایش این آثار بیان کرد: وظیفه این است که فرصت این نمایشگاه را خیلیمغتنم بشمارند، چون ما در تبلیغات شهری و سایر رویدادها، مشکل تولید محتواداریم که در این نمایشگاه، محتوایی فاخر و ارزشمند و در عین حال گویا و قابل درکبرای عموم داریم. به نظر من باید از این ظرفیت استفاده شود و شهر تبدیل بهنمایشگاهی برای این موضوع مهم و جهانی شود.
وی در پایان در پاسخ به اینکه آیا آثار نمایشگاه «همچنان طوفان» جایی برای نمایش درموزه ملک نیز خواهد داشت یا خیر، گفت: حتما میتوانیم این آثار را در موزه ملک بهنمایش بگذاریم و ما این آمادگی را داریم. اتفاقاً موضوع غزه در حال حاضر جزءاولویتهای کاری ماست و نمایشگاه «همچنان طوفان» نیز در این راستا بسیار کمککننده خواهد بود.
نمایشگاه گروهی تصویرسازی و نقاشی «ققنوس قدس» به مناسبت چهلمین روزشهادت سیدحسن نصرالله و گرامیداشت شهدای مقاومت ۲۱ آبان افتتاح شد و تا ۲۰آذر، شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۸ در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری برقراراست.
نمایشگاه بینالمللی پوستر و تصویرسازی «همچنان؛ طوفان» نیز با ۳۲۱ اثر از ۸۲هنرمند پنج قاره و ۲۶ کشور جهان، تا ۱۰ آذر ماه در گالری خانه حوزه هنری میزبانعلاقمندان است.
۴۹ هنرمند از کشورهای فلسطین، استرالیا، کانادا، کلمبیا، مصر، اسپانیا، امارات متحدهعربی، آلمان، ایالات متحده آمریکا، لبنان، اندونزی، عراق، ایتالیا، اردن، کویت، لیبی،مالزی، هلند، نروژ، عمان، پاکستان، پرتغال، انگلستان، اروگوئه، یمن و همچنین ۳۳هنرمند از ایران در این نمایشگاه شرکت کردهاند.
بدون دیدگاه