بازیگر سریال «دختران کوچه غم» با اشاره به فیلم سینمایی این اثر بیان کرد که هر فیلمی شانس تبدیل شدن به سریال را ندارد.
به گزارش مهر، منصور نصیری بازیگر جوان سینما و تلویزیون در مینیسریال «دختران کوچه غم» به کارگردانی علی جعفرآبادی نقش جمال را ایفا میکند. «دختران کوچه غم» نسخه سریالی فیلم سینمایی «مسیح؛ پسر مریم» محصول سازمان اوج است که از طریق پلتفرم فیلمنت منتشر شده است.
امیر نوروزی، پانتهآ پناهیها، بهرام ابراهیمی، المیرا دهقانی، حمید ابراهیمی، گلنوش قهرمانی، منصور نصیری، پاوان افسر و … بازیگران این اثر هستند.
منصور نصیری درباره تجربه همکاری خود با این پروژه گفت: شاید حضور کوتاه جمال در این اثر خیلی به چشم نیاید و از بیرون نقطه عطفی به نظر نرسد اما از لحاظ درونی در نقطه درستی از تاریخچه کاریام سر راهم قرار گرفت و کار درونیای که برای رسیدن به نقش انجام دادهام برایم نقطه عطف به حساب میآید. به هر حال همیشه دستاورد، بیرونی نیست.
وی با اشاره به چالشهای نقش کشتیگیر در این سریال اظهار کرد: سعی کردم تا این شخصیت را درونی کرده و ارتباط عمیقی با آن برقرار کنم. نقش جمال و تاثیر دراماتیک او روی کاراکتر مسیح برایم جالب بود. میخواستم بدانم او کیست که قهرمان قصه وقتی ناراحت است دلش میخواهد به او سر بزند. چه دستاوردی برای او دارد. دوست داشتم سعی کنم آن پناه و امنیتی را که کاراکتر دارد، کشف کنم و همچنین کشتی گیر بودن جمال هم برایم چالش و ماجراجویی تازهای بود که همه این عوامل نقش را خاص و جذاب کرد.
نصیری درباره تجربه همبازی بودن با امیر نوروزی گفت: بازی کنار امیر نوروزی هم که پیشتر در نمایش «لانچر ۵» با او همبازی بودم، انگیزهام را بیشتر کرد. همچنین نقش جمال و تاثیرش روی کاراکتر مسیح در فضای رفاقت هم برایم جالب بود و کشتیگیر بودن او نیز برایم چالش خوبی محسوب میشد.
وی افزود: معمولاً سعی میکنم زمان حضور در یک پروژه با فضای قصه همراه شوم و کم کم تحقیقاتی در مورد کاراکتر و جهانش انجام میدهم، از آن کاراکتر ما به ازا میبینم و به قول معروف یک قدم من به او و یک قدم او به من نزدیک میشود. در واقع میتوانم بگویم معمولاً من به عنوان بازیگر سعی میکنم کاراکتر را درون خودم پیدا کنم. به مرور با خواندن چند باره فیلمنامه و قرار گرفتن در هوای قصه این اتفاق خود به خود میافتد. مثل فرایند ظهور عکس که به مرور ظاهر میشود.
بازیگر «زیرخاکی» در پاسخ به سوالی پیرامون حضور در اثری با فضای تاریخی دهه ۵۰ عنوان کرد: دقت و توجه گروه تولید در بازسازی این دوران بسیار بالا بود و در کنار این موضوع من نیز به عنوان بازیگر، سعی کردهام لحن بازیام از کلیشههای رایج فاصله داشته باشد.
نصیری درباره تبدیل «مسیح؛ پسر مریم» به سریال توضیح داد: اگرچه امیدوار بودم فیلم در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآید، اما به طور کلی به روند زندگی و پیشرفت حرفهایام اعتماد دارم. معتقدم پیشرفت در مسیرهای غیرمنتظره گاهی میتواند تجربههای جدید و مفیدی به همراه داشته باشد.
این بازیگر در پایان گفت: فکر میکنم این شانس را هر فیلمی ندارد که بتواند تبدیل به سریال بشود. چون سریال فاکتورهای خاص خودش را دارد. خوشحالم که به هرحال این اتفاق، برای مخاطب قابل قبول بوده و بازخورهایی که شنیدم عمدتاً خوب بوده است. امیدوارم این پروژه در زمینه تاثیرات فرهنگی بر جامعه نیز موفق عمل کند.

بدون دیدگاه