14:25

جبار آذین
چنانچه آتش‌بس تداوم داشته و دور جدیدی از مذاکرات میان ایران و آمریکا بر سر مسائل نخ‌نمای هسته‌ای آغاز شود و قصد و هدف دشمنان ایران و ایرانیان، بازی و فریب و خرید فرصت برای تهاجم و تجهیز بیشتر ضد ایران نباشد و اتحاد ملی و قدرت مقاومت و مقابله ایران به جهانیان ثابت شده باشد و اهداف سرنگونی جمهوری اسلامی و تکه و پاره کردن ایران در میان نباشد که بعید است این‌گونه باشد، ایران باید در مسیر یکپارچگی ملی و کسب اعتماد و رضایت ملی، در جهت سازندگی کشور به حرکت درآید.
سازندگی در ایران با توجه به آسیب‌هایی که خود نامسئولان و نامدیران به کشور و ملت طی چند دهه وارد کرده‌اند و نمونه‌های آشکار آن، ایجاد شکاف‌های طبقاتی و گسترش فقر و فساد و نابرابری و عدالت‌کشی و محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها و نارضایتی‌ها و بی‌اعتمادی ملی است به اضافه لطمه‌ها و صدمه‌هایی که در جنگ تحمیلی دوازده روزه به ایران رخ داده است، کاری سترگ و دامنه‌دار و زمان و هزینه‌بر است و به همت و یاری ملی و مردمی نیاز دارد، اما این بدان معنا نیست که قشرهای مختلف منتقد و ناراضی مردم از مطالبات به‌حق خود و نادرستی‌ها و ناراستی‌های حاکمان دست بردارند، بلکه باید با حفظ مواضع منتقدانه خود در صف ملی و مردمی حضور داشته و با عرق وطن درحد توان برای ساختن ایران، نقش آفرینی کنند.
در این میان اهالی هنر و قلم به دلیل تحمل انواع فشارها و آسیب‌های تحمیلی و سلیقه‌ای از سوی نامدیران و هنر و قلم‌فروشان و بیکاری و انزوا و سهم و نقش‌ بزرگ در فرهنگ‌سازی ملی، باید از جایگاهی شایسته شاُن و مقام خود برخوردار باشند و دولت و حکومت برای جبران غفلت چند دهه‌ای خود از فرهنگ،هنرمندان و نیازهای هنری و فرهنگی مردم و رفع نیازها و خواسته‌های قلم‌زنان و هنرمندان، کارشناسانه و صادقانه و مستمر بکوشد و اعتماد آن‌ها را در کنار اعتماد ملی ملت به دست آورد و این مهم تا نگاه و اهداف و برنامه‌های حکومتی، ملی و مردمی نشود محقق نخواهد شد، بنابراین راهکار استراتژیک برای جبران این تخریب‌ها و آسیب‌ها،ملی و مردمی شدن حاکمیت است.
آمریکا و اسرائیل و دیگر دشمنان ایران، اگر نتوانند با تغییر جمهوری اسلامی و ایجاد یک حکومت وابسته و خود‌فروخته به کام دل خود برسند که شکست تهاجم نظامی اخیر آن‌ها این نکته را نمایاند،سعی خواهند کرد در ادامه ناکامی‌های بیشتر و تحمل شکست‌های زیادتر با حکومت ایران کنار آیند و این فرصت و امکان تازه‌ای را در برابر ایران می‌نهد که می‌تواند در امر سازندگی، مهم باشد.
از همین رو اتحاد ملی ایرانیان با مواضع و دیدگاه‌های مختلف خود و تلاش برای ساختن امروز و فردای باشکوه ایران، همچنان یک وظیفه ملی خواهد بود و نقش اهالی هنر و قلم در این میان پررنگ‌تر و تعیین کننده‌تر است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *