فیلم «ملوپینک» در میان پروژه‌های منتخب برنامه لفابریک جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ قرار گرفت.
به گزارش رسیده، فیلم سینمایی «ملوپینک» به نویسندگی و کارگردانی باران سرمد و تهیه‌کنندگی میلاد خسروی و محمدرضا میقانی در میان ۱۰ پروژه منتخب برنامه La Fabrique در جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ قرار گرفت.
برنامه لفابریک سینما La Fabrique با حمایت کامل انستیتو و سفارت فرانسه، با هدف معرفی استعدادهای نوظهور سینمای جهان، برگزار می شود. در این رویداد، ده فیلم انتخاب می‌شوند و در طی نه روز به شکلی ویژه به تهیه‌کنندگان و فعالان حرفه‌ای صنعت سینمای جهان معرفی می شوند. شرکت‌کنندگان در مستر کلاس‌های تخصصی حاضر و پروژه‌های خود را در جلسات پیچینگ ارائه می‌دهند. لفابریک حمایت خود را تا مرحله تولید و ساخت نهایی پروژه‌های بلند سینمایی طی یک تا دو سال ادامه می‌دهد.
«ملوپینک» با ساختاری فرم گرا، داستان زندگی مردی تنها را که جهان‌اش بر پایه دقت و کنترل بنا شده را در شهر تهران روایت می‌کند. این فیلم به تهیه‌کنندگی میلاد خسروی و محمدرضا میقانی در مرحله تولید قرار دارد و امسال در این رویداد مهم سینمایی در جشنواره کن شرکت خواهد کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *