14:42

مديران صندوق اعتباري هنر در ادامه ديدار با خانواده هنرمنداني که در سال ۱۴۰۰ آسماني شدند، با حضور در منزل کامبيز درمبخش، کاريکاتوريست پيشکسوت ياد او را گرامي داشتد.
به گزارش رسیده، نیکنام حسینی‌پور، مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و محمدعلی کاروان، معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد هنر در ادامه دیدارهای نوروزی با خانواده هنرمندان متوفی، عصر روز یکشنبه ۲۲ اسفند ماه به دیدار خانواده کامبیز درمبخش هنرمند کاریکاتوریست رفتند.
حسینی‌پور در این دیدار با اشاره به شش دهه فعالیت ارزشمند این هنرمند گفت: کامبیز درمبخش، هنرمند خلاق و انسانی وارسته و محجوب بود. به هنرش عشق می‌ورزید و خلاقیت و نوآوری جزلاینفک آثار وی بود به گونه‌ای که آثار او در سطح جهان مطرح است. و متأسفانه کرونا سرمایه‌های بزرگی چون استاد درمبخش را از میان ما برد که جای خالی آنها دیگر به سادگی پر نمی‌شود.
محمدعلی کاروان معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد هنر نیز ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و اظهار تأسف از فقدان چهره‌های برجسته فرهنگ و هنر ایران، از بخشی از آثار مرحوم درم‌بخش بازدید و گفت: حفظ، نگهداری و مدیریت آثار هنرمندان متوفی توسط نهادهای فرهنگی و هنری و بازماندگانشان یک ضرورت فرهنگی است.
همچنین مدیران صندوق اعتباری هنر در پاسخ به پیشنهاد همسر کامبیزدرمبخش درباره لزوم پیگیری تأسیس موزه کاریکاتور و حفظ آثار این هنرمند داشت، قول مساعد دادند.
حسینی پور با اشاره به لزوم حفظ آثار هنرمندان پس از فوت گفت: امیدواریم با پیگیری هایی که در این خصوص انجام خواهد شد به زودی شاهد افتتاح موزه کاریکاتور کشور باشیم تا آثار گرانسنگ برجای مانده از هنرمندان این حوزه نیز ماندگار شود.
در این دیدار لوح سپاس صندوق اعتباری هنر به خانواده مرحوم درمبخش اعطا شد.
کامبیز درمبخش، طراح، کاریکاتوریست و گرافیست پیشکسوت، در اثر ابتلا به کرونا ۱۵ آبان ۱۴۰۰ در سن ۷۹ سالگی دارفانی را وداع گفت.
او برندهٔ چندین جایزه بزرگ معتبر جهانی است و تاکنون چندین نمایشگاه مستقل از آثارش در کشورهای مختلف جهان برگزار شده‌است.
آثار درم‌بخش در موزه‌های هنرهای معاصر تهران، فرهنگستان هنر خانه صبا، کتابخانه ملی، مان هنر نو، موزه سندیکای گرافیست‌های ایران، موزه آوینیون پاریس، موزه کاریکاتور بازل سوئیس، موزه کاریکاتور گابروو در بلغارستان، موزه هیروشیما در ژاپن، موزه ضدجنگ یوگسلاوی، موزه کاریکاتور استامبول ترکیه، موزه کاریکاتور ورشو در لهستان و مجموعه شهرداری شهر فرانکفورت آلمان نگهداری می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *