18:21

‎بازیگر برنده اسکار در مراسم فرش قرمز «دنیای ژوراسیک: تولد دوباره» از پروژه بعدی اش هم حرف زد.
‎به گزارش مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، ماهرشالا علی روز دوشنبه در مراسم فرش قرمز جدیدترین فیلم پرفروش خود، «دنیای ژوراسیک: تولد دوباره» در نیویورک حاضر شد و ضمن حمایت از این فیلم، درباره وضعیت پروژه مارول یعنی «بلید» صحبت کرد.
‎فیلم خون‌آشامی «بلید» سال‌هاست که در «جهنم توسعه» گرفتار شده و تاکنون ۲ کارگردان مختلف از پروژه کناره‌گیری کرده‌اند و علی که از سال ۲۰۱۹ به‌عنوان بازیگر اصلی به آن پیوسته، هنوز منتظر پیشرفت این پروژه است. پروژه همچنین تحت تأثیر اعتصاب‌های بازیگران و نویسندگان و نیز تغییر استراتژی استودیوهای دیزنی قرار گرفت و در نهایت، سال گذشته به‌طور کامل از تقویم اکران سال ۲۰۲۵ حذف شد.
‎علی با اشاره به اینکه فیلم جدیدش با عنوان «مادرت مادرت مادرت» تا حدی نیازش به انجام صحنه‌های اکشن و بدلکاری را برآورده کرده، افزود: خیلی دلم می‌خواهد که «بلید» ساخته شود؛ حالا باید ببینیم چه می‌شود، واقعاً نمی‌دانم مارول به کجای کار رسیده است، اما من فعلاً دنبال یک نقش بعدی خوب هستم.
‎در فیلم جدید از دنیای ژوراسیک، علی در کنار اسکارلت جوهانسون و جاناتان بیلی بازی کرده است. وی در این مورد گفت که بهترین بخش حضور در پروژه‌ای با این مقیاس، دیدن نتیجه نهایی آن است.
‎وی افزود: فیلمبرداری فیلم‌هایی از این جنس خیلی سخت است و گاهی ممکن است یک صحنه در ۳ کشور مختلف طی ۴ ماه فیلمبرداری شود و به همین دلیل نمی‌توانم بگویم به‌عنوان بازیگر این پروسه لذت‌بخش است.
‎این بازیگر چنین ادامه داد: برای همین باید با درجه‌ای از اعتماد جلو بروی و بدانی این قطعات در نهایت به‌درستی کنار هم قرار می‌گیرند و بنابراین بهترین بخش کار احتمالاً زمانی است که فیلم کامل می‌شود و می‌توانی ببینی کارگردانی مثل گرت ادواردز چه کار خوبی در مرحله تدوین انجام داده است.
‎وی افزود: او واقعاً در مرحله پس از تولید عالی کار کرد.
‎این فیلم که برمبنای فیلمنامه ای از دیوید کپ ساخته شده‌است، هفتمین فیلم در دنیای ژوراسیک است و از آن به عنوان هیجان انگیزترین فیلم تابستان امسال یاد می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *