معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به گلایه‌مندی حسین علیزاده درباره نامگذاری روز سوم جشنواره چهلم موسیقی فجر نوشت: تقدیم اجراها و یا تقدیر و ادای احترام به بزرگانی چون شما وظیفه ماست، اگر چه از ما مکدر باشید.
به گزارش ایرنا، ‌سومین روز چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر (پنجشنبه/ ۲۵ بهمن ماه) به پاس نقش برجسته استاد حسین علیزاده در ارتقای موسیقی ایرانی، به این موسیقیدان، آهنگساز، پژوهشگر و نوازنده تار و سه‌تار تقدیم شد اما این نامگذاری گلایه‌مندی این استاد پیشکسوت را به همراه داشت.
علیزاده با انتشار متنی با بیان اینکه «همه‌ افتخارم در موسیقی ایران همواره عدم حضور در جشنواره موسیقی فجر بوده است»، نوشت: من از هر گونه بزرگداشت از طرف ارگان‌های حکومتی بی‌نیاز هستم و پیوسته سپاس‌گزار مردم آگاهی‌ام که بی‌دریغ پشتیبان هنر و هنرمندشان در هر شرایطی بوده‌اند. با عشق و احترام به ایران سرافراز و هنرمندان آزاده.
‎نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (جمعه/ ۲۶ بهمن ماه) در پاسخ به گلایه‌مندی این هنرمند پیشکسوت با انتشار متنی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: هنرمند گران‌مایه، جناب استاد حسین علیزاده از گلایه‌ها و دغدغه‌های دلسوزانه جنابعالی و برخی دیگر از هنرمندان عزیز آگاهیم و به شما حق می‌دهیم که از ما و جشنواره به عنوان نماینده و نماد مدیریت هنری کشور گله‌مند باشید.
وی افزود: تقدیم اجراها و یا تقدیر و ادای احترام به بزرگانی چون شما در هر حال وظیفه ماست و دوستتان می‌داریم اگر چه از ما مکدر باشید. امیدواریم و مایه افتخار است در ادامه بتوانیم به‌ گونه‌ای عمل کنیم که بخشی از این دغدغه‌ها و رنجیدگی‌ها قدم به قدم جای خود را به خوش‌بینی و اعتماد بدهد. در هر گام این مسیر دشوار، خود را نیازمند یاری هنرمندان اندیشه‌ورزی چون شما می‌دانیم.‌
سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز روز گذشته درباره نامگذاری روزهای جشنواره‌های فیلم، تئاتر و موسیقی فجر در سال جاری به نام یکی از مفاخر و هنرمندان پیشکسوت این حوزه‌ها در راستای تحقق آشتی و وفاق ملی و بیانیه حسین علیزاده درباره نامگذاری روز سوم جشنواره موسیقی فجر به نام او گفت: نامگذاری روزها در جشنواره‌های فجر به نام یکی از هنرمندان به نام حوزه‌های تئاتر، فیلم و موسیقی، جلوه‌ای از ارتباط با پیشکسوتان پیدا می‌کند و با این نگاه، این روزها نامگذاری‌ها می‌شوند، البته نگاه هنرمندان عزیز ما هم محترم است و تلاش خواهد شد که با ارتباطات بیشتری که پدید می‌آید، همدلی‌ها افزوده شود.
چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت امور هنری و همکاری دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی ۲۳ تا ۲۹ بهمن امسال با بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی با موضوع و محوریت وفاق ملی در تهران و ۲۰ استان کشور برگزار می‌شود.
معرفی و تقدیر از آثار برگزیده هنرمندان موسیقی ایران، اعتلای هنر موسیقی و ارتقای سطح سلیقه و فرهنگ شنیداری مخاطبان، مراقبت از هویت ملی مبتنی بر آموزه‌های آیینی و ایرانی، تقویت و حمایت از هنر خلاق به‌ ویژه ایده و اجراهای صدا و موسیقی نسل جوان و شناسایی و تحکیم فرم و محتوای کیفی برای گونه‌های مختلف موسیقی از اهداف این دوره از جشنواره است.
روز نخست این جشنواره به پاس یک عمر فعالیت هنری استاد فرهاد فخرالدینی در حوزه موسیقی، پژوهش، تالیف، آهنگسازی و رهبری ارکستر ملی و تلاش برای ارتقای موسیقی به این استاد پیشکسوت تقدیم شد.
روز دوم چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، به پاس تلاش‌های استاد هنگامه اخوان در تعلیم و تدریس آواز و ارتقای هنر خوانندگی و روز سوم این جشنواره به پاس نقش برجسته استاد حسین علیزاده در ارتقای موسیقی ایرانی، به این موسیقیدان، آهنگساز، پژوهشگر و نوازنده تار و سه‌تار به این اساتید تقدیم شد.
همچنین روز چهارم چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به پاس فعالیت‌های استاد فوزیه مجد موسیقیدان، آهنگساز موسیقی کلاسیک و مدرن، اتنوموزیکولوگ و پژوهشگر برجسته موسیقی ایران در گردآوری و مدیریت بخشی از موسیقی نواحی و اقوام ایرانی و دارای تالیفات و مقالات ارزنده، به این هنرمند تقدیم شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *