11:50

جبار آذین
واقعیت اینکه، دشمنان بزرگ و کوچک ایران و ایرانیان، با یاری مزدوران و وطن‌فروشان داخلی و اپوزیسون خارج از کشور، امروز دست‌های خونین خود را در یک کاسه کرده و برای تکه و نابود کردن توهم‌آلود خود ضد ایران بسیج شده‌اند و وظیفه ملی ایرانیان باشرف و وطن‌پرست، مقاومت و مقابله با آنهاست. با این حال دو واقعیت دیگر هم وجود دارد.
نخست: درست یا غلط، حکومت ایران با ملیت و باورهای مردمی درحد قابل تامل در یکدیگر ادغام شده‌اند و لذا دفاع ملی از وطن خواسته و ناخواسته با دفاع از حکومت نزدیکی دارد.
واقعیت دیگر این‌که، در بروز اوضاع تلخ و غمگین جنگی امروز ایران، توهمات و تخیلات و تندروی‌های حکومت نقش بارز داشته است.
حاکمان و مسئولان و مدیران
کشور که چهاردهه با اشتباهات، توهمات و موهومات و بی‌توجهی به نیازها و خواسته‌های ملت و توسعه فقر و فساد اجتماعی و ایجاد شکاف‌های طبقاتی و
ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها، هنر و فرهنگ و جامعه را فلج و منزوی کرده‌اند، با غلط‌های فراوان خود، میان ملت شکاف و چند دستگی به وجود آورده‌اند که امروز بیش از دیروز و هنگامه یورش ایران و ایرانی ستیزان، نمایان شده است. آن‌ها که کینه‌ای دیرین از حکومت در دل دارند با مخربان و مزدوران داخلی مهاجمان اسراییلی همداستان شده‌اند. اما گروه‌های بسیار دیگر که عِرق وطن دارند و هستی‌شان با هستی وطن عجین است، پایمردانه پای دفاع از وطن ایستاده‌اند. این عده کثیر که از منتقدان و معترضان جدی نادرستی‌ها و ناراستی‌ها و انحراف‌های نامسئولان و نامدیران بوده و هستند، ضمن دفاع قاطع از میهن در مقابل دشمنان داخلی و خارجی ایران، اما همچنان با حفظ موضع‌گیری‌های منتقدانه در برابر حکومت، بنابر ضرورت تاریخی و ملی در صف متحد ملی در مقابل دشمنان موضع گرفته‌اند. آنها عنوان می‌کنند، در این جنگ ناعادلانه و خونین، حکومت برای بقای خود و ملت برای حفظ ایران مبارزه می‌کنند. در واقع آن‌ها با حفظ استقلال مواضع و دیدگاه‌های خود در این مقطع تاریخی، در کنار سایر قشرهای مردم و طرفداران حکومت حضور دارند.
تفاوت نگاه و مواضع و خواسته‌های ملت، حق طبیعی مردم است و هر کس و گروه محق است تا با پرچم نظرات و دیدگاه‌های مستقل خود در این مبارزه ملی و مردمی و ایرانی و سرنوشت ساز ضد اسراییل و حامیان و مزدورانش شرکت کند. مشکلات و مسائل میان ملت و حکومت، داخلی است و ربطی به بیگانه‌ها و حال و روز امروز کشور ندارد.
نیاز بزرگ امروز ایران صف متحد با حفظ استقلال نظرها و دیدگاه‌های ملت در برابر دشمنان وطن است.⁩

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *