مجید پتکی بازیگر سریال «فراری» با اشاره به تفاوت فیلمنامهها و قصهها در تلویزیون و شبکه خانگی بیان کرد که تلویزیون پربیننده است اما باید دائم خود را بهروز کند.
مجید پتکی که این روزها با سریال «فراری» در تلویزیون دیده می شود درباره حضورش در این مجموعه به مهر بیان کرد: فصل اول سریال «فراری» پیش از این ساخته شد و روی آنتن رفت. در حال حاضر همین فصل اول در حال پخش است و بعد در ادامه آن فصل جدید روی آنتن می رود.
وی با اشاره به بازخوردهایش از سریال و اینکه به نظرش مخاطب همچنان تلویزیون را دنبال می کند یا خیر؟ عنوان کرد: تلویزیون پربیننده است اما به نظرم خود تلویزیون باید دائم خود را بهروز کند. وقتی که پلتفرمهای جدید میآیند و آثاری که توسط پلتفرم تولید میشوند با آثار تلویزیون متفاوت است مخاطب کمتر ارتباط می گیرد. امروزه آثاری که در سینما با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد تولید میشوند، تفاوتهایی در فیلمنامه و بازیگر دارند. تلویزیون باید به نظر من بهروزتر شود تا مخاطبش را از دست ندهد چون مخاطب تلویزیون را فقط به خاطر اخبار نمی بیند بلکه سریال ها و برنامه های سرگرم کننده هم برایش مهم است.
پتکی اضافه کرد: این بهروزبودن باید هم در فیلمنامه و هم در مدل ساخت و پرداخت باشد. حساسیتهایی وجود دارد که شاید می تواند کمتر شود و جالب است که همین حساسیتها روی فیلمنامه، قصه و … در شبکه نمایش خانگی وجود ندارد. تلویزیون برای شبکههای سراسری خود محدودیتهایی در فیلمنامه و دیگر موارد ایجاد میکند اما ساترا که زیرمجموعه تلویزیون محسوب میشود، این محدودیتها را در شبکه نمایش خانگی اعمال نمی کند.
وی با اشاره به قصههای سریالها یادآور شد: واقعیتهایی که در فیلمنامه عنوان میشود، نباید محدود شوند و باید به نویسنده آزادی بیشتری داد. نویسنده تا یک جایی برای مسائل مالی با شما همکاری میکند اما وقتی سانسور میکنید و کمتر پول میدهید، نویسنده به پلتفرمها میرود و اتفاقاً دستمزد بهتری هم دریافت می کند.
این بازیگر درباره آثار جدید خود در تلویزیون بیان کرد: با سریال «امیدوارها» به کارگردانی داریوش یاری قرارداد بستم که این روزها در یزد تصویربرداری می شود و برخی از عوامل آنجا هستند. سریال دیگری هم با نام «دامون» دارم که از اردیبهشت به بعد از تلویزیون پخش می شود و بین ۲۶ تا ۳۰ قسمت دارد.
بازیگر فیلم سینمایی «بازی خونی» درباره فیلم هایی که به دهه ۶۰ می رود و ممکن است ذهن مخاطب را از این سوژه ها اشباع کند، بیان کرد: طی سالها چنین فیلمهایی کمتر ساخته شدند اما شاید نحوه پرداخت این فیلمها نیز مهم باشد. مهم این است که با همان ظرافت و حساسیتها ساخته شود.
وی اضافه کرد: از طرفی وقتی به تماشاگران جشنواره نگاه میکنیم، سن و سالهای مختلفی دارند. یعنی باید نوجوان را هم در نظر گرفت که در آن دهه نبوده است و باید مطلع باشد که در دهه ۶۰ چه گذشته است. قصه «بازی خونی» را خود من میدانستم، پدرم، همسرم و هم سن و سالهای ما نیز میدانند. آنها که یک دهه بعد از ما بوده اند نیز از طریق کتابهای تاریخ و مستندات فیلمهای مستند از ماجرا باخبر میشوند. اما ما میخواهیم که بچههایمان بفهمند که چه اتفاقی افتاده است. وگرنه تکرار آن چیزی که خودمان میدانیم برای خودمان شاید فایدهای ندارد.
پتکی با اشاره به لزوم تعامل با نوجوان برای تماشای این فیلم ها عنوان کرد: به نظرم می توان بعد از اکران این فیلم ها برای نوجوانان نظراتشان را جویا شد و با آنها گفتگو کرد. سراغ بچهها برویم و بپرسیم که متوجه این اتفاق تاریخی شدهاند؟ یا حسی به آنها دست داده است؟
وی که در جشنواره فیلم «شمال از جنوب غربی» را هم دارد در پایان درباره این فیلم نیز توضیح داد: فیلم «شمال از جنوب غربی» به کارگردانی حمید زرگرنژاد ساخته شده است و این فیلم هم قصه مشابهی با «بازی خونی» دارد.
بدون دیدگاه