بانی‌فیلم: با اینکه شنیدن حرف‌های عجیب و غریب از جانب مسئولان اجرایی به امری معمولی تبدیل شده، اما برخی از اظهارات توسط افرادی بیان می‌شود که با هیچ منطق و استدلالی پذیرفتنی نیست!
آخرین نمونه این اظهارات را یزدان عشیری امروز به باشگاه خبرنگاران گفته که «طراحی دکور، فضای بصری و فرش قرمز جشنواره فجر در دوره‌های گذشته، بازنمایی از الگوی غرب بود که امسال اصلاح شده»!
البته به سبک و سیاق این روزها، گویا قرار است با برخی رویدادها و دیدگاه‌هایی مواجهه شویم که گوینده‌اش هم از سر ناجاری و قرار گرفتن در موقعیت جدید آنها را اظهار کرده است.
در مورد حرف‌های عشیری نکته فابل تامل این است که او همین عنوان را در دوره‌های گذشته فجر داشته و به همراه خزاعی، یک دوره از جشنواره فیلم فجر را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است. اینکه عشیری چرا و یا توجه به چه مناسباتی، ناگزیر به نفی دوره‌های پیش و طرح اتهام‌زنی شده پرسشی‌ست که نباید پاسخش چندان دشوار باشد!
عشیری چراغ اول شنیدن اظهارات عجیب و غریب در مورد جشنواره چهلم فجر را روشن کرده و علاقمندان به سینما و فیلم دیدن در روزهای برگزاری جشنواره‌، باید از هم اینک خود را برای دیدن و شنیدن گفته‌های دیگر دست‌اندرکاران این دوره آماده کنند!
به هر حال عشیری در مقام فعلی‌اش اعلام کرده مراسم فرش قرمز از جشنواره فیلم فجر حذف شده است.
او گفت: طراحی دکور ، فضای بصری و فرش قرمز جشنواره فیلم فجر در دوره‌های گذشته، بازنمایی از الگوی غرب بود که امسال اصلاح شد.
به گفته عشیری در برنامه صبحگاهی «سلام تهران» شبکه پنج، علی وزیریان دبیر هنری چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر است که با مشاوره‌های او، فضای بصری جشنواره که در دوره‌های گذشته محل الگودهی غلط و ایجاد حواشی بوده است، تغییر خواهد کرد و در این دوره فرش قرمز وجود ندارد.
در آستانه آغاز فجر چهلم، سوال‌هایی درباره چگونگی زمان‌بندی اکران فیلم‌ها مطرح است که عشیری در این باره توضیح داد، تجربه قرعه‌کشی برای اکران فیلم‌ها در گذشته موفق و عدالت محور بوده و این شیوه در این دوره هم تکرار می‌شود.
محل حضور اهالی رسانه و منتقدان در جشنواره هم تاکنون مشخص نشده است و به گفته عشیری برج میلاد جزو گزینه‌های اصلی برای میزبانی از اهالی رسانه و منتقدان است.
در این دوره ۳۰ سینما با ۶۲ سالن و ۱۵ هزار صندلی برای میزبانی از مردم پیش‌بینی شده‌اند. یک همایش دو روزه با همکاری انجمن منتقدان و نویسندگان هم با محوریت جریان شناسی نقد در سینما برگزار می‌شود.
ادعای رضا میرکریمی درباره بازبینی «نگهبان شب» توسط افرادی غیر از هیئت انتخاب، جزو اولین حواشی چهلمین جشنواره فیلم فجر بود.
عشیری در این باره اظهار کرد: این تهیه کننده به اظهار نظر منتقد نام آشنایی [محمدنقی فهیم] استناد کرده بود که البته خود منتقد هم گفت که کدام بخش از فیلم را به چه صورت و در کجا دیده است. معمولاً در آستانه جشنواره عده‌ای جریان‌سازی رسانه‌ای و موج‌سازی‌هایی برای تبلیغ فیلم هایشان انجام می‌دهند. به لحاظ فنی، حقوقی، حرفه‌ای و اخلاقی چنین کاری به هیچ وجه امکان پذیر نیست.
حذف فیلم «مسیح پسر مریم» هم حواشی برای رئیس سازمان سینمایی به دنبال داشت. اما به گفته عشیری، این فیلم از هیات انتخاب رای نگرفت و حتی به ضریبی که بتواند در دسته فیلم‌های رزرو قرار بگیرد هم نرسید.
مسئولان جشنواره فیلم فجر، با استعلام از ستاد مقابله با کرونا و پیش‌بینی آنها درباره بهتر شدن شرایط کرونایی کشور در بهمن، امکان استفاده ۷۰ درصدی از ظرفیت‌ سینماهای مردمی را پیش‌بینی کرده‌اند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *