بانیفیلم: با انتشار توقیف فیلم سینمایی «کاباره» که خارج از جریان قانونی سینما جلوی دوربین رفته بود، گمانهزنیها در مورد کسانی که به عنوان بازیگر یا دیگر دستاندرکاران در این فیلم زیرزمینی حضور داشتند آغاز شد.
به میان آمدن نام یک بازیگر زن میانسال سینمای ایران در هیچیک از خبرهای رسمی اسمی از او برده نشده بود، حساسیتها برای دانستن اسامی دیگر دستاندرکاران را بالاتر برد.
ساعتی پیش خبرگزاری مهر به شخصی به نام کاوه فرنام اشاره کرد که تهیهکننده «کاباره» بوده است.
کاوه فرنام که بیشتر در خارج از ایران به تهیه فیلم پرداخته، پیش از این فیلمهای «پسر مادر»، «من سعی میکنم فراموش نکنم» و «شیطان وجود ندارد» را تهیه کرده بود.
این خبرگزاری در متن خبرش نوشت:
پروژه سینمایی«کاباره» که در نیمه راه تولید متوقف شد، با سفارش و حمایت مالی یکی از چهرههای شناختهشده خارج از کشور و بهصورت زیرزمینی در حال تولید بوده است.
کاباره» عنوان یک پروژه سینمایی است که با سفارش یک فرد ایرانی ساکن خارج در داخل کشور کلید خورده بود که به دلیل نداشتن مجوزهای لازم، تولید آن متوقف شد.
سفارشدهنده و حامی مالی این فیلم که به صورت زیرزمینی در حال تولید بوده، فردی به نام کاوه فرنام است که پیشتر نیز سابقه حمایت از برخی تولیدات سینمای ایران را در کارنامه خود داشته است.
این پروژه با همراهی برخی از سینماگران شناختهشده داخلی در حال تولید بود و ایفای نقش اصلی آن را یکی از بازیگران زن باسابقه سینمای ایران برعهده داشته است.
عوامل این فیلم پیشتر برای دریافت مجوز ساخت از سازمان سینمایی فیلمنامهای جعلی ارائه کرده بودند و بهرغم رد شدن همان فیلمنامه، تولید پروژه را در هفتههای اخیر در تهران کلید زده بودند.
داستان فیلمنامه این پروژه درباره سرگذشت زنی است که در سالهای پیش از انقلاب در کاباره کار میکرده و بعد از انقلاب بیکار شده است.
ارائه تصویری سیاه از وضعیت مردم ایران در سالهای پس از انقلاب یکی از اصلیترین رویکردهای محتوایی این پروژه سفارشی بوده است که با حمایت سرمایهگذاران خارج از کشور در دست تولید بود اما در حال حاضر متوقف شده است.
بدون دیدگاه