معاون قضایی دادستان کل کشور با بیان اینکه گردشگران خارجی قوانین و عرف جامعه را رعایت میکنند، گفت: گردشگرانی که به ایران میآیند به دنبال مسائل غیراخلاقی نیستند، بلکه گردشگران فرهنگی هستند که قبل از ورود به ایران مطالعه دارند، و برای بازدید از آثار تاریخی ارزشمند به ایران سفر میکنند.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سعید عمرانی روز دوشنبه – ۳۱ مرداد ۱۴۰۱- در دومین همایش معاونان میراثفرهنگی استانها که با حضور علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور در محل سالن فجر وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد، اظهار داشت: نقشی که وزارت میراث فرهنگی دارد دارای اهمیت فراوانی است که با دیگر وزارتخانهها قابل مقایسه نیست. در کنار حفاظت و صیانت از آثار و بناهای تاریخی این وزارتخانه در اقتصاد و درآمدزایی نقش بیبدیلی دارد و حتی زمانی که صحبت اقتصاد بدون نفت میشود نقش این وزارتخانه یادآور میشود که با سیاستگذاری در حوزه گردشگری و جذب توریست به رونق اقتصادی کمک خواهد کرد.
معاون قضایی دادستان کل کشور تاکید کرد: بهعنوان یک مقام قضایی که استقلال سیاسی دارم باید بگویم که در توجه به این وزارتخانه کمکاری شده و به این وزارتخانه بهعنوان یک وزارتخانه معمولی و عادی نگاه شده است، درحالی که وزارت میراثفرهنگی یک وزارتخانه معمولی نیست، بلکه در حوزههای مختلف حتی سیاسی و امنیتی تاثیرگذار است.
معاون دادستان کل کشور: گردشگران خارجی قوانین و عرف جامعه را رعایت میکنند/ میراث فرهنگی وزارتخانه معمولی نیست
گردشگران خارجی قبل از سفر ایران را مطالعه میکنند
عمرانی افزود: یک نگاه اشتباه در گذشته وجود داشت که برخیها از ورود گردشگر ترس داشتند و بهانههایی میآوردند که شاید ورود گردشگر تاثیرات منفی در حوزه فرهنگ ما داشته باشد در حالی که اعتقاد دارم گردشگرانی که به ایران میآیند به دنبال مسائل غیراخلاقی نیستند، بلکه گردشگران فرهنگی هستند که قبل از ورود به ایران مطالعه دارند، هدفگذاری میکنند و برای بازدید از آثار تاریخی ارزشمند ایران که در دنیا بینظیر است، به کشورمان سفر میکنند.
وی اضافه کرد: در مواجهه با گردشگران خارجی از نزدیک دیدهام که قوانین و عرف جاری کشور را در مسائل مختلف رعایت می کنند. این افراد در بازدید از بناها و آثار تاریخی کشورمان با فرهنگ غنی ایرانی _ اسلامی آشنا خواهند شد و ما باید بتوانیم با برنامهریزی دقیق در مدت حضور آنها بهترین استفاده را داشته باشیم.
معاون قضایی دادستان کل کشور یادآورشد: بسیاری از میراث ناملموس ما نیز برای گردشگران خارجی جذابیت دارد. به عنوان مثال مراسم و آیینهای عاشورایی نیز برای گردشگران خارجی جالب توجه است و من حتی افرادی از جمله خانمهایی از کشورهای اروپایی دیدهام که با حضور در این مراسم و شنیدن موضوعات مرتبط با حادثه کربلا تحت تاثیر قرار گرفتهاند.
معاون قضایی دادستان کل کشور به صنایعدستی نیز اشاره کرد و افزود: در کنار آثار تاریخی، ما هنرمندان صنایعدستی داریم که بهترین آثار را تولید میکنند و برای دادن هدایا به میهمانان، خصوصا میهمانان خارجی در دستگاههای مختلف باید از صنایعدستی استفاده شود و ذیحسابها این گونه فاکتورها را بپذیرند و هزینه را صرف هدایای دیگر نکنیم.
معاون دادستان کل کشور: گردشگران خارجی قوانین و عرف جامعه را رعایت میکنند/ میراث فرهنگی وزارتخانه معمولی نیست
برای همکاری با مدیران میراثفرهنگی آمادگی داریم
عمرانی در بخش دیگری از صحبتهای خود به اهمیت خوشرفتاری مدیران و مسئولان دستگاههای دولتی با مردم اشاره کرد و افزود: خوشرفتاری با مردم در حوزههای مختلف رضایت مردم را به دنبال خواهد داشت. ارتباط گرم با مردم و خوشرفتاری و مهربانی با آنها نتایج خوبی را به دنبال دارد ما در این باره الگوهای مناسبی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی داریم که بهعنوان مثال عکس گرفتن او با یک خانم شلحجاب باعث شد تا آن دختر حجاب خود را رعایت کند. این رفتارهای خوب شهید سلیمانی باعث شده تا ما امروز از آنها بهعنوان مکتب حاج قاسم یاد میکنیم.
معاون قضایی دادستان کل کشور ادامه داد: بسیاری از مشکلات را با همراهی مردم و با خوشرفتاری با آنها میتوانیم برطرف کنیم. ما مسئولان دو امضا داریم. امضای خوب و امضای بد. همیشه سعی کنیم امضای خوب داشته باشیم و با مردم مدارا کنیم. خوش رفتار باشیم و کار آنها را راه بیندازیم.
وی خاطرنشان کرد: در قوه قضائیه آمادگی همکاری با مدیران میراثفرهنگی هستیم و اعتقاد ما بر این است که شان میراثفرهنگی آن طوری که شایسته آن است باید حفظ شود، ما آماده همکاری برای صیانت از آثار تاریخی و حوزه میراثفرهنگی هستیم. این قول را میدهم با هدف حمایت از حقوق عامه و هماهنگی هرچه بیشتر بین معاونان میراثفرهنگی و دادستانها، نامهای را با امضای دادستان کل کشور به تمام دادستانها در سراسر کشور ارسال کنیم.
بدون دیدگاه