بانی‌فیلم: پس از فرازونشیب‌هایی که سازمان سینمایی بر سر صدور پروانه نمایش آخرین فیلم مسعود جعفری جوزانی به وجود آورد، در نهایت این سازمان مجوز پخش «بهشت تبهکاران» را داد.
ایرنا در خبری اعلام کرد: شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی، مجوز اکران ۶ فیلم سینمایی؛ از جمله فیلم «بهشت تبهکاران» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی را صادر کرد.

شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش ۶ فیلم موافقت کرد.
به این ترتیب، فیلم‌های «خدای جنگ» به تهیه‌کنندگی سازمان هنری رسانه ای اوج و کارگردانی حسین دارابی، «سونسوز» به تهیه‌کنندگی سلمان عباسی و کارگردانی رضا جمالی و «جزایر قناری» به تهیه‌کنندگی حسین مهکام و کارگردانی عادل معصومیان، پروانه نمایش گرفتند.
همچنین فیلم‌های «بهشت تبهکاران» به تهیه‌کنندگی فتح‌اله جعفری جوزانی و سیدعلی قائم مقامی و کارگردانی مسعود جعفری جوزانی، «دور، در میانه شرق» به تهیه‌کنندگی بهروز نشان و کارگردانی آرش انیسی و انیمیشن «ژولیت و شاه» به تهیه‌کنندگی آرمان رهگذر و کارگردانی اشکان رهگذر موافقت شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی را کسب کردند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *