حسن دادشکر ، هنرمند با سابقه‌ تئاتر و تلویزیون از چند روز پیش در بیمارستان منتظر است تا تحت عمل جراحی قلب قرار بگیرد اما از روند کند رسیدگی به بیماران گله دارد .
این هنرمند در گفت‌وگویی با ایسنا درباره حال و احوال خود می‌گوید: خدا را شکر بد نیستم ولی پزشک تاکید کرده که حتما باید قلبم را عمل کنم.
او می گوید: سه چهار روز است که در بیمارستان منتظرم ولی فعلا معلوم نیست این عمل چه زمانی انجام شود. قرار است امروز پزشک دیگری مرا ببیند و زمان عمل را مشخص کند ولی فعلا که هیچ خبری نیست.
دادشکر با ابراز قدردانی از مسئولان موسسه هنرمندان پیشکسوت که پیگیر کارش هستند، می‌گوید: دوستان موسسه تماس‌های متعددی گرفته‌اند و خیلی پیگیر کارم هستند که کار مرا زودتر راه بیندازند ولی همچنان منتظرم.
این هنرمند پیشکسوت که سابقه بیماری قلبی دارد، یادآوری می‌کند: از سال 82 به مرکز قلب رفت و آمد دارم و از آن تاریخ برای درمان مشکلات قلب خود در این مرکز تحت درمان بوده‌ام. اینجا تجهیزات خوب و پزشکان چیره‌دستی دارد ولی حالا آنچنان شلوغ است که کادر درمان آن نمی‌توانند پاسخگوی این همه بیمار باشند. آنان خسته و کلافه شده‌اند و بیماران هم ناچارند این وضعیت را تحمل کنند تا نوبت به درمان‌شان برسد.
او با انتقاد از طولانی شدن پروسه رسیدگی به امور بیماران در اورژانس ادامه می‌دهد: اورژانس اینجا نوبتی است. درحالیکه عنوان اورژانس یعنی «اضطراری» و اورژانس یعنی محلی برای رسیدگی به کسانی که در وضعیت اضطراری هستند. چند شب پیش که به اورژانس این مرکز مراجعه کردم، آنچنان بد حال بودم که روی زمین افتادم ولی پیش از من 50 بیمار دیگر در انتظار بودند . به هر حال مردم همه گرفتارند و حجم بیمار در مراکز درمان زیاد شده است.
دادشکر درباره وضعیت بیمه خود و در پاسخ به این پرسش که آیا در مرکزی خصوصی نمی‌شد جراحی قلب خود را انجام دهد، توضیح می‌دهد: بیمه تکمیلی دارم ولی سقف آن با هزینه‌های جراحی و درمان من متناسب نیست. هزینه عمل من 150 میلیون تومان است که بیمه 50 میلیون آن را می‌پردازد و مابقی را شخصا باید پرداخت کنم که در توانم نیست.
او با تاکید بر اینکه مراکز دولتی باید در پذیرش بیماران اولویت‌بندی کنند، می افزاید: من سال‌هاست بیمار این مرکز هستم و همه مدارک پزشکی‌ام متعلق به همین جاست. وقتی تعداد مراجعان این چنین زیاد است، چاره‌ای نیست جز اولویت بندی . باید بین بیمارانی که سابقه حضورشان طولانی است تا بیمارانی که برای اولین بار مراجعه می‌کنند، تفاوتی قایل شوند.
دادشکر از موضوع دیگری هم گله دارد و می‌گوید: مراحل رسیدگی به بیماری خیلی طولانی است. برای انجام همین عمل، سه ماه رفت و آمد داشته‌ام، فاصله زیادی میان انجام اکو، اسکن قلب، آزمایش و … وجود دارد. ضمن اینکه آماده شدن پاسخ هر یک از اینها نیز زمان‌بر است در حالیکه اگر همه این کارها متمرکز و در یک مقطع کوتاه انجام شود، هم بیمار راحت‌تر است و هم مرکز درمان با خیل عظیم بیماران رو به رو نمی‌شود.
او در پایان آرزو می کند همه مردم در سلامت باشن و مراجعه به مراکز درمان به حداقل خود برسد.
حسن دادشکر، نمایشنامه‌نویس، کارگردان و بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون متولد سال 1326 است که بیشتر فعالیت‌هایش بر کار برای کودکان متمرکز بوده است.
او کارشناس نمایش از دانشکده هنرهای زیبا و از جمله کسانی است که در دوره طلایی کانون پرورش فکری در این مرکز آموزشی فعالیت داشته است.
در کارنامه هنری او همکاری با کارگردان‌های شناخته شده‌ای همچون بهرام بیضایی، حمید سمندریان، داود رشیدی، داریوش فرهنگ، مرضیه برومند، قطب‌الدین صادقی، پرویز ممنون، رضا بابک، پری صابری، بهروز غریب‌پور، رضا قاسمی و … به چشم می‌خورد.
او که از سال 81 تا 84 مدیریت بخش تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را بر عهده داشته است، سال‌ها در مراکز آموزشگاهی همچون دانشکده سینما تئاتر و موسسه آموزش عالی سوره، اداره ارشاد استان تهران و … به تدریس پرداخته است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *