بانی‌فیلم: «تاسیان» سریال شبکه نمایش خانگی که تا کنون سه قسمت از آن پخش شده، به دستور قوه قضاییه به دلیل نداشتن مجوز پخش، متوقف شد.
آنچه خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه در مورد این سریال منتشر کرده حکایت از آن دارد که «تاسیان» نه مجوز تولید داشته و نه مجوز پخش!
حال این پرسش مطرح است که چگونه می‌شود سریالی با این‌ حجم از تولید و پخش چند قسمت، بدون هیچ مجوزی کارش را شروع کرده باشد!
با اینکه در هفته‌های گذشته مسئولان ساترا هم نسبت به نداشتن مجوز پخش «تاسیان» مواردی را منتشر کرده بودند اما مشخص نشد چطور می‌شود سریالی بدون طی کردن مراحل اخذ مجوز، بتواند تولید و پخش شود!
میزان در همین باره نوشت: سریال تاسیان به علت نداشتن مجوز تولید و پخش متوقف شد و عوامل فیلم باید ضمن کسب مجوز تولید و پخش ایرادات سریال را نیز اصلاح کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *