نمایش ۶ فیلم نوروزی سبب شد تا بیش از ۱۸۰ هزار نفر طی ۳ روز گذشته به سینما بروند و فروش گیشه نیز از مرز ۱۷ میلیارد تومان عبور کند.
به گزارش ایرنا، اکران نوروز ۱۴۰۴ از چهارشنبه هفته گذشته، با ۶ فیلم آغاز شد و همانگونه که انتظار می‌رفت استقبال نسبتا خوبی از این آثار به عمل آمد.
نمایش ۶ فیلم «دایناسور»، «موسی کلیم‌الله»، «پسر دلفینی ۲»، «بامبولک»، «پیشمرگ» و «عینک قرمز» از چهارشنبه هشتم اسفندماه تا پایان شب گذشته، ۱۸۰ هزار و ۳۰۰ نفر را به سینما آورد و گیشه به رقم ۱۷ میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان رسید.
کمدی «دایناسور»، بهترین عملکرد را در میان این فیلم‌ها داشت و موفق شد تا با جذب ۱۱۹ هزار مخاطب، ۱۱ میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان بفروشد.
«موسی کلیم‌الله» نیز در رتبه دوم قرار گرفت و توانست با ۳۸ هزار و ۵۰۰ مخاطب، گیشه خود را به ۳ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان برساند.
«بامبولک» با ۱۱ هزار مخاطب، به فروش ۹۵۳ میلیون تومانی رسید.
«پسر دلفینی ۲» نیز ۷ هزار و ۹۰۰ مخاطب داشت و توانست ۷۳۰ میلیون تومان بفروشد.
«پیشمرگ» که سیمرغ بهترین فیلم از نگاه مردمی را از آن خود کرد، در عملکردی کم‌فروغ، ۳ هزار و ۵۰۰ مخاطب داشت و تنها ۲۷۱ میلیون تومان فروخت.
کمدی «عینک قرمز» که انتظار بهتری نسبت به استقبال از آن می‌رفت، با یک هزار و ۴۲۰ مخاطب، به گیشه ۱۳۶ میلیون تومانی رسید.
«رها» از پنجشنبه به روی پرده رفت و کمدی «کوکتل مولوتف» نیز قرار است از چهارشنبه این هفته اکران شود.
این میزان استقبال از اکران نوروزی در شرایطی رخ داد که سینماها یکی بدترین زمان‌های فروش خود را می‌گذرانند. همواره روزهای انتهایی سال، یکی از زمان‌های مرده برای سینماها به حساب می‌آید که امسال تلاش شد تا این زمان با اکران آثار نوروزی، بهره‌وری خوبی به دست آورد. برودت هوا، خریدهای نوروزی مردم و خانه‌تکانی‌ ازجمله مهمترین دلایل کم‌فروغی سینماها در این ایام به حساب می‌آید.
با این موانع، استقبال خوبی از افتتاحیه اکران نوروزی به عمل آمد. انتظار می‌رود در پایان این هفته و تثبیت شرایط جدیدی که سینماها برای ماه مبارک رمضان تمهید کرده‌اند، استقبال به‌مراتب بهتری از عملکرد افتتاحیه آثار به عمل بیاید تا سینما با دستی پر به استقبال سال جدید و گیشه ۳ هزار میلیارد تومانی برود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *