وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در نامههایی به استاندار خوزستان نقشه محدوده، عرصه، حریم و ضوابط حفاظتی و معماری ۱۰ اثر فرهنگیتاریخی در این استان را ابلاغ کرد.
به گزارش ایرنا، علی اکبر مونسان، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در نامههایی به استاندار خوزستان نقشه محدوده، عرصه، حریم و ضوابط حفاظتی و معماری ۱۰ اثر فرهنگیتاریخی در این استان را ابلاغ کرد.
در این نامه به استاندار خوزستان آمده است: «در اجرای بند ۱۲ از ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراثفرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷ و مواد مربوطه از «قانون راجعبه حفظ آثار ملی» مصوب سال ۱۳۰۹ و نظامنامه اجرایی آن، نقشه محدوده عرصه، حریم و ضوابط حفاظتی و معماری مربوط به آثار ملی فرهنگیتاریخی «تل رضوان» واقع در شهر رامشیر که به شماره ۳۰۹۹۴ مورخ ۱۳۹۱/۶/۱۶ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است، ابلاغ میشود.
محدوده حریم آثار مذکور تحت حفاظت و نظارت این وزارتخانه است و هرگونه دخل و تصرف در محدوده حریم و تخلف از ضوابط حفاظتی مقرر، برابر مواد ۵۵۸ لغایت ۵۶۹ از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی «تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده» جرم محسوب میشود و مرتکب مشمول مجازاتهای قانونی خواهد شد.»
همچنین در هشت نامه مشابه دیگر نقشه محدوده عرصه، حریم و ضوابط حفاظتی و معماری مربوط به ۹ اثر ملی فرهنگیتاریخی به استاندار خوزستان به شرح زیر ابلاغ میشود:
۱. «خرابههای یک شهر- ایوان کرخه (بازنگری) واقع در شهرستان شوش به شماره ۴۷ مورخ ۱۳۱۰/۶/۲۴،
۲. «چغابنوت» واقع در شهرستان دزفول، دهستان چغامیش روستای بنوت بالا به شماره ۳۲۳۲ مورخ ۱۳۷۹/۱۲/۲۵،
۳. «محوطه باستانشناختی تپه مندنی (موندنی)» واقع در شهرستان گتوند به شماره ۳۱۸۶۱ مورخ ۱۳۹۶/۷/۲۳،
۴. «محوطه باستانشناختی تپه رغیوه الف» واقع در شهر هفتکل به شماره ۳۱۸۵۷ مورخ ۱۳۹۶/۷/۱۷،
۵. «محوطه باستانشناختی تپه رغیوه ب» واقع در شهر هفتکل به شماره ۳۱۸۵۸ مورخ ۱۳۹۶/۷/۱۷،
۶. «بقایای شهر تاریخی منجیق» واقع در شهرستان باغ ملک به شماره ۳۲۸۶۱ مورخ ۱۳۹۸/۱۰/۸،
۷. «مجموعه نهر پادشاهی» واقع در شهر گتوند به شماره ۸۸۸۲ مورخ ۱۳۸۲/۳/۱۰،
۸. «تپه قلعه تل» واقع در شهر باغ ملک به شماره ۹۹۶۱ مورخ ۱۳۸۲/۶/۲۳،
۹. «گورستان و زیارتگاه شهسوار» واقع در شهر ایذه به شماره ۲۵۹۶ مورخ ۱۳۷۸/۱۱/۲۷.
بدون دیدگاه