17:22

نمایش فیلم‌های کمدی در سینماها در پی تجاوز و حمله رژیم صهیونسیتی به ایران، سینماها متوقف شد.
به گزارش ایرنا، سازمان سینمایی ضمن عرض تسلیت برای شهادت فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شماری از مردم عزیز کشورمان دستور داد که اکران تمام فیلم‌های کمدی و نمایش‌های کمدی از امروز (جمعه ۲۳ خردادماه) تا اطلاع ثانوی متوقف شود.
فعالیت کلی سینماها نیز در حال بررسی و تصمیم‌گیری است.
به گزارش ایرنا، سحرگاه امروز (جمعه ۲۳ خرداد) در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.
ستاد مدیریت بحران از شهروندان درخواست کرد آرامش خود را حفظ کنند، به منظور حفظ نظم عمومی، از هرگونه اقدام شتابزده که موجب اضطراب عمومی می‌شود، خودداری کنند، فقط به اطلاعات رسمی و معتبر توجه کنند، اخبار و دستورالعمل‌های رسمی را فقط از رسانه ملی، کانال‌های ارتباطی معتبر و رسانه‌های رسمی دریافت کنند و فعالان فضای مجازی نیز امنیت روانی جامعه را اولویت اول در نظر بگیرند، از ترددهای غیرضروری حتی‌الامکان خودداری کنند و در صورت نیاز با کادر امدادی همکاری کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *