بانی‌فیلم: اگر دوران جوانی و نوجوانی‌تان در دهه پنجاه گذشته باشد، حتماً مجله جوانان امروز را که از نشریات موسسه اطلاعات بود، به یاد دارید؛ مجله‌ای پرتیراژ که هفتگی مطالب مختلف را منتشر می‌کرد.
شاخص‌ترین چهره مجله جوانان ر.اعتمادی بود که سردبیری آن نشریه را برعهده داشت.
اعتمادی فارغ از نوشته‌های عامه‌پسندانه‌اش، یکی از باهوش‌ترین سردبیران مطبوعات زمان شاه بود که به شدت با فضای جامعه آشنایی داشت و با همین بینش حرفه‌ای، مجله جوانان را به یکی از پرتیراژترین نشریات پیش از انقلاب تبدیل کرد.
ر.اعتمادی امروز درگذشت و با مرگش، صفحه‌ای پربار در تاریخ مطبوعات ایران بسته شد.
ایسنا خبر درگذشت این چهره قدیمی مطبوعات را منتشر کرده است.


ر. اعتمادی، نویسنده کتاب‌های پرفروش و عامه‌پسند در نودسالگی از دنیا رفت.
مهدی رحیمی، ناشر کتاب‌های ر. اعتمادی با تأیید این خبر به ایسنا گفت: او ساعت یک و نیم شب گذشته در منزلش از دنیا رفت. مدتی بود که در بستر بیماری بود.
به گفته او، مراسم تشییع‌ پیکر و خاکسپاری ر. اعتمادی احتمالا فردا، پنجشنبه، ۲۲ تیرماه، در بهشت‌ زهرای تهران برگزار شود.
مراسم یادبود این نویسنده و روزنامه‌نگار نیز روز شنبه، ۲۴ تیرماه، از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در باشگاه راه‌آهن شهرک اکباتان برگزار خواهد شد.
رجبعلی اعتمادی زاده ۳۰ بهمن ۱۳۱۲ در شهر لار استان فارس مشهور به ر. اعتمادی نویسنده و روزنامه‌نگاری بود که به‌خاطر نوشتن رمان‌های عامه‌پسند و پرفروش عاشقانه شهرت دارد.

او در سال ۱۳۳۵ پس از اتمام دوره سربازی، در آزمون آموزشی روزنامه اطلاعات شرکت کرد و به عنوان نفر ششم وارد این روزنامه شد.

اعتمادی بنیان‌گذار و سردبیر اولین مجله با مخاطب ویژه نسل جوان ایران بود. مجله جوانان از نشریات مؤسسه اطلاعات در سال‌های دهه ۴۰ و ۵۰ با سردبیری او (۱۳۴۵–۱۳۵۹) به یکی از پرفروش‌ترین مجلات ایران تبدیل شد.

این نویسنده که بیشتر کتاب‌هایش را با نام مستعار ر. اعتمادی به چاپ رسانده ‌است از اواخر دهه ۵۰ تا اواخر دهه ۷۰ نمی‌توانست با نام خود چیزی را به چاپ برساند اما کپی‌های غیرمجاز کارهایش جزء محصولات پرفروش دستفروش‌های حوالی میدان انقلاب بود.

«دختر خوشگل دانشکده من»، «تویست داغم کن»، «گور پریا»، «برای که آواز بخوانم»، «خوب من»، «ساکن محله غم» (۱۳۴۳ توقیف شد)، «دیروز من دیروز تو»، «شاهین خبرنگار حوادث»، «شاهین در دام جاسوسان»، «شب ایرانی»، «کفش‌های غمگین عشق»، «شوک پاریسی»،‌ «یک لحظه روی پل»، «باربی»، «چشم‌ها»،‌ «آخرین ایستگاه شب»، «بازی عشق»، «جسور – زیبا ولی شیطان»،‌ «اتوبوس آبی»، «بازی عشق»،‌ «خانه سبز عسل»، «شاهد در آسمان»، «چهل درجه زیر شب»، «روزهای سخت بارانی»، «آبی عشق»، «هشت دقیقه تا برهوت»، «گل بانو»، «دختر شاه پریان»، «گل تی تی»، «عالیجناب عشق»،‌ «هزار و یک شب عشق»، «نسل عاشقان»، «هفت آسمان عشق»، «رنگ سرخ عشق»، «گنجشک‌های غم» و «بازی عشق» از آثار منتشرشده او هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *