انسیه شمس‌اللهی برنامه‌ساز برگزیده رادیو صبا در دوره سوم جشنواره پژواک تاکید کرد که در نظر گرفتن همه قالب‌های برنامه‌سازی برای دوره چهارم جشنواره پژواک اتفاق خجسته‌ای است، زیرا رقابت میان برنامه‌سازان افزایش پیدا می‌کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت صدا،انسیه شمس‌اللهی که از سال 91 تهیه کنندگی را در رادیو آغاز کرده، پیرامون جشنواره پژواک گفت: در سالهای قبل جشنواره بین‌المللی رادیو برگزار می‌شد که اتفاقا در جشنواره‌ها جوایز مختلف را کسب کردم. در اولین دوره جشنواره پژواک عنوان تهیه‌کننده برتر در حوزه زبان فارسی را با «مستند ماجرای نیما» به دست آوردم. دومین دوره جشنواره جایزه بهترین مجموعه را گرفتم با مستند «قهرمانان نمی‌میرند» را گرفتم و در جشنواره سوم در بخش مستمر و در موضوع هنر و ادبیات بهترین مستند، جایزه کسب کردم.
وی برگزاری جشنواره‌های رادیو را در ایجاد رقابت میان برنامه‌سازان مثبت ارزیابی کرد و توضیح داد: جشنواره‌های رادیو همیشه پویا بوده و به برنامه‌سازان انگیزه داده تا با قوای بیشتری برنامه‌سازی انجام بدهند. مسلماً برگزاری جشنواره پژواک در دوره چهارم و افزایش بخش‌های مختلف برنامه‌سازی اتفاق خجسته‌ای است، زیرا منجر به افزایش رقابت میان برنامه‌سازان می‌شوند.
شمس اللهی ادامه داد: در دوره‌های قبل جشنواره پژواک فقط قالب مستند بود و این موضوع رقابت را کمتر می‌کرد اما این دوره بخش‌های دیگر اضافه شده است که نقطه قوت جشنواره دوره چهارم پژواک است. همچنین این جشنواره در این دوره می‌تواند منجر به ارتقای سطح برنامه‌سازی شود.خوشحالم مسئولان جشنواره پژواک به این نتیجه رسیدند این جشنواره باید همه‌قالب‌ها را در بر داشته ‌باشد. بین‌المللی بودنش هم به مرور می‌تواند ارتباط مارا با رادیوهای جهان برقرار کند.
این برنامه‌ساز با اشاره به بهره بردن از قالب‌های جدید برنامه‌سازی توضیح داد: من به مسئولان جشنواره پیشنهاد می‌کنم قالب‌های جدید هم وارد این دوره از جشنواره کنند. در حال حاضر شاهد تنوع موضوع در جشنواره پژواک هستیم. این اتفاق بهتر است در ساختار برنامه‌سازی هم رخ بدهد. امیدوارم روز به روز به نقاط قوت جشنواره پژواک افزوده شود تا شاهد اتفاقات خوبی باشیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *