17:16

اعلام شده که ساترا قرار است متحول شود و در این مسیر «تعامل حداکثری با عوامل تولید»، «ایجاد شبکه بزرگ نظارت مردمی»، «توسعه عدالت رسانه‌ای و مقابله با انحصار در بخش خصوصی» و «توسعه حمایت‌های موثر در کنار اقدامات بازدارنده» از جمله محورهای این تحول برشمرده شده است.
به گزارش ایسنا، این محورها را در همایش تبیین افق تحول سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌ و تصویر فراگیر (ساترا) که روز گذشته با حضور مدیران این سازمان و در راس آنها سعید مقیسه، برگزار شد، عنوان کردند.
سعید مقیسه، رییس ساترا در این همایش به تبیین سرفصل‌های افق تحول ساترا پرداخت و گفت: یکی از محورهای تحول ساترا، تحول در رویکردهاست. در این محور، حرکت به سوی یکپارچگی راهبردی و الزام به هم‌افزایی میان رسانه ملی و بخش خصوصی، هم‌افزایی در تنظیم‌گری با سایر نهادهای مرتبط و تقویت سواد تنظیم‌گری صوت‌ و تصویر فراگیر میان عموم مردم، کارشناسان و مسئولان مورد تاکید است.
وی در ادامه با اشاره به محورهای تحول ساترا در حوزه محتوا، خاطرنشان کرد: محورهای تحول ساترا در حوزه محتوا شامل استقرار نظام نظارت در چهارچوب معیارهای محتوایی صدا و سیما، تقویت و هدایت تولیدات بخش خصوصی در راستای اولویت های محتوایی مورد نیاز جامعه، تسهیل‌گری و شتاب‌دهی به تولید و انتشار محتوای سالم در فضای مجازی، توسعه نظارت قبل از انتشار به همه آثار حرفه‌ای سکوهای نمایش ویدئوی درخواستی و ارائه خدمات رسانه‌ای مستقیم به کاربران اعم از فهرست جامع و اعلان (نوتیفیکیشن) است.
بر اساس این گزارش، در طرح تحولی ساترا به طور خاص، نحوه‌ی ارتباط این سازمان با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به چشم نمی‌خورد که بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده، محمدصادق افراسیابی ـ سرپرست معاونت کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا ـ با اشاره به یکی از بندها، به ایسنا چنین بیان کرد، «یکی از مصادیق طرح تحول ساترا در حوزه هم‌افزایی در تنظیم‌گری با سایر نهادهای مرتبط، هم‌افزایی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.»

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *