15:20

دو کارگاه­ تخصصی داستان‌نویسی با حضور و تدریس حسین سناپور در واحد فن‌آور و مؤسسه‌‌ی افرامانا برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی واحد فن‌آور و مؤسسه­ی فرهنگی هنری افرامانا، در پنجمین دوره‌ی کارگاه‌های تخصصی و آموزشی این مؤسسه، حسین سناپور، داستان‌نویس و مدرس داستان‌نویسی، دو کارگاه جداگانه با عناوین کارگاه داستان‌نویسی و کارگاه تحلیل داستان‌های کوتاه کلاسیک و نوشتن داستان را برگزار می‌کند.
بر اساس این گزارش، حسین سناپور در این کارگاه علاوه بر آموزش داستان‌نویسی به صورت عملی آموزش می‌دهد و هم‌چنین درباره‌ی تکنیک نوشتن داستان‌های کوتاه کلاسیک و تحلیل داستان‌ها صحبت خواهد کرد. از حسین سناپور تا کنون رمان‌ها و مجموعه داستان‌های نیمه‌ی غایب (۱۳۷۸)، ویران می‌آیی (۱۳۸۲)، با گارد باز (۱۳۸۳)، سمت تاریک کلمات (۱۳۸۴)، شمایل تاریک کاخ‌ها (۱۳۸۸)، لب بر تیغ (1390)، دود (1393)، سپیدتر از استخوان (1394)، خاکستر (1396)، آتش (1397) و مخلوقات غریب (1398) توسط نشر چشمه منتشر شده که همگی آن‌ها چندین بار تجدید چاپ و از استقبال خوانندگان برخوردار شده است. رمان نیمه‌ی غایب نوشته‌ی وی از جمله پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر فارسی بود که به چاپ هجدهم رسید. این رمان برای او جوایز مختلفی را به ارمغان آورد و در مدت یک سال شش بار تجدید چاپ شد.
علاوه بر این این نویسنده و مدرس داستان‌نویسی چند کتاب درباره‌ی ‌داستان‌نویسی دیگر هم‌چون هم‌خوانی کاتبان (1380)، ده جستار داستان‌نویسی (1383)، جادوهای داستان (1387 / چهار جستار داستان‌نویسی)، یک شیوه برای رمان‌نویسی (۱۳۸۹) و تودرتویی شگردها (1395) منتشر شده کرده است. سناپور پیش از این نیز کارگاه‌های داستان‌نویسی را در مؤسسات فرهنگی و آموزشی دیگر برگزار کرده بود.
این گزارش در ادامه می‌افزاید: سناپور تا کنون جوایز ادبی و داستان‌نویسی متعددی را به دست آورده که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به جایزه‌ی مهرگان ادب برای رمان نیمه‌ی غایب (1378)، جایزه‌ی ادبی یلدا (1381)، جایزه‌ی به‌ترین مجموعه داستان کوتاه برای سمت تاریک کلمات از ششمین دوره جایزه‌ی هوشنگ گلشیری (1385) اشاره کرد. وی هم‌چنین در سومین دوره‌ی جایزه‌ی احمد محمود برای مجموعه داستان مخلوقات غریب (1398) نامزد شده بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *