11:52

رادیو سلامت به تازگی پخش برنامه‌ای جدید با نام «از مزرعه تا سفره» را به تهیه‌کنندگی فاطمه بی‌تقصیر شروع کرده که روزهای پنجشنبه ساعت ۱۸:۲۰ پخش می‌شود.
به گزارش رسیده، فاطمه بی‌تقصیر، نویسنده و تهیه‌کننده در این باره می‌گوید: این برنامه جدید با گویندگی ندا خواجه‌نوری در قالب ساختار جدید از پنجشنبه هفته گذشته ۲۲ اردیبهشت ماه با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه آغاز شده و در این برنامه محصولات کشاورزی، باغی، زراعی و… مورد بررسی قرار می‌گیرد. برنامه «از مزرعه تا سفره» پنجشنبه‌ها ساعت ۱۸:۲۰ از گروه تغذیه رادیو سلامت روانه آنتن می‌شود.
وی ادامه می‌دهد: موضوع روز پنجشنبه (۲۹ اردیبهشت) به فرآیند تولید گوجه فرنگی از مزرعه تا سفره اختصاص دارد. پنجم خرداد ماه فرآیند تولید سبزی خورد بررسی خواهد شد. محمدرضا امیری کارشناس برنامه بوده که مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان تهران است. شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف‌کنندگان «از مزرعه تا سفره»، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف‌کننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیه‌ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی کارشناسان مختلف مورد توجه قرار می‌گیرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *