14:55

فیلمبرداری فیلم مهیج «پوکر فیس» به کارگردانی «راسل کرو» به علت ابتلای یکی از عوامل به ویروس کرونا تعطیل شد.
به گزارش ایرنا به نقل از ورایتی، تنها چند روز مانده به پایان فیلمبرداری فیلم پوکر فیس در سیدنی، راسل کرو روز گذشته با انتشار یک رشته توییت از تعطیلی این پروژه خبر داد و نوشت: متاسفانه ۶ روز مانده به پایان فیلمبرداری پوکرفیس، تست کرونای یکی از اعضای تیم مثبت شده و یک نفر دیگر هم مشکوک به کروناست.
برای تضمین سلامت بازیگران، عوامل پشت صحنه و جامعه، فیلمبرداری بلافاصله متوقف شد و قرار شد مادامی که شرایط مورد بررسی قرار می‌گیرد، همه تیم خودشان را قرنطینه کنند. ما در تمام طول فیلمبرداری شیوه نامه‌های سفت و سختی را رعایت می‌کردیم و در بیش از ۱۱ هفته گذشته بازیگران و عوامل پشت صحنه هفته ای سه بار تست کرونا می‌دادند.
این ستاره ۵۷ ساله هالیوودی در ادامه خاطرنشان کرد همه عوامل این فیلم تمام مدت ماسک می‌زدند به جز سه نفر که معافیت پزشکی داشتند.
پوکر فیس داستان یک میلیاردر حوزه فناوری با بازی راسل کرو است که درگیر یک بازی پوکر حساس و پرمخاطره می‌شود. لیام همسورث و السا پاتاکی از دیگر بازیگران این فیلم مهیج هستند که قرار است صحنه‌های تعقیب و گریز داخل شهری هم داشته باشد.
براساس فیلمنامه اصلی، داستان فیلم در میامی اتفاق می‌افتاد اما کرو برای آن که بتواند مناظر چشم‌نواز سیدنی را به ویترین بگذارد، تهیه کننده پروژه را متقاعد کرد فیلمبرداری در این شهر استرالیایی انجام شود، هرچند سیدنی در حال حاضر در قرنطینه است و سخت‌گیری‌های شدید کرونایی در این شهر ادامه دارد. فیلمبرداری پوکر فیس در مجتمع فاکس استودیوز واقع در شهر سیدنی انجام می‌شود که در یک سال گذشته محل فیلمبرداری فیلم‌هایی چون شانگ چی و افسانه ده حلقه و ثور: عشق و تندر از دنیای سینمایی مارول بود.
پوکر فیس دومین تجربه کارگردانی راسل کرو است که بیشتر به بازی در فیلم‌های معروفی چون محرمانه لس‌آنجلس، گلادیاتور، ذهن زیبا و بینوایان شناخته می‌شود. وی پیش‌تر در سال ۲۰۱۴ فیلم آب‌شناس (The Water Diviner) را ساخت و همزمان در آن بازی کرد.
ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر ۲۱۸ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از چهار میلیون و ۵۲۰ هزار نفر جان باخته‌اند.
شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش‌های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *