22:34

با پایان یافتن مهلت ارسال اثر به «ششمین جایزه داستان سیمرغ»، داوری آثار رسیده به دبیرخانه این جایزه ادبی آغاز شده است.
به گزارش رسیده، جمعه ۲۲ مهر ماه ۱۴٠۱ مهلت ارسال آثار به‌ «ششمین جایزه داستان سیمرغ» به پایان رسید. مرحله اول داوری داستان‌ های ارسالی به این جایزه ادبی آغاز شده و پیش‌‌بینی شده است که در نیمهٔ دوم آذر ماه، اسامی راه یافتگان به مرحله نیمه پایانی این جایزه ادبی اعلام شود.
جایزه ادبی «داستان سیمرغ» از سال ۹۴ به ابتکار «انجمن داستان سیمرغ نیشابور» و با مشارکت بخش خصوصی پایه‌گذاری شد و هدف از برگزاری این جایزه ادبی، کشف، معرفی و تولید آثار خلاق و برتر داستانی است.
«ششمین جایزه داستان سیمرغ» در دو بخش ملی (ویژه نویسندگان فارسی ‌زبان) و منطقه‌ای (ویژه نویسندگان نیشابوری) و با حضور شش داور مطرح کشوری برگزار می‌شود.
در این دوره ۶٠٠ نویسنده از داخل و خارج از کشور داستان ارسال کردند. که بیشترین داستان‌ها به ترتیب از استان ‌های تهران، خراسان رضوی، فارس، اصفهان، خوزستان و گیلان ارسال شده است. همچنین از کشورهای امریکا، انگلیس، افغانستان، تاجیکستان، مالزی، اتریش، سوئد و ترکیه داستان ‌هایی به دبیرخانه این جایزه ادبی رسیده است.

داستان‌ های رسیده در دو مرحله داوری می‌ شوند و اسامی داستان‌ های رسیده به مرحله دوم، پیش از داوری نهایی در وبلاگ، اینستاگرام و کانال تلگرامی «انجمن داستان سیمرغ نیشابور» با آدرس Simurgh_Dastan منتشر خواهد شد.
در این دوره، سه داور در بخش هیئت انتخاب و سه داور در بخش هیئت داوری حضور دارند. در بخش هیئت انتخاب، سه نویسنده و صاحب‌نظر در زمینه ادبیات داستانی و نقد ادبی از نیشابور و خراسان حضور دارند و در بخش هیات داوری از سه نویسنده مطرح کشوری دعوت شده است.
برای رعایت عدالت در داوری ‌های اولیه و نهایی و نیز رفع هر گونه شائبه ‌ای، آثار به صورت کدبندی شده در اختیار داوران قرار گرفته است و تا هنگام داوری نهایی، هیچ ‌کس از هویت نویسندگان آثار برتر، اطلاعی نخواهد داشت.
بر اساس فراخوان، جوایز این جایزه ادبی در بخش ملی، تندیس سیمرغ و ۱۰ میلیون تومان به نفر برگزیده خواهد بود و به سه نفر شایسته تقدیر نیز لوح تقدیر و یک میلیون تومان اعطا خواهد شد. در بخش منطقه ‌ای (ویژه نویسندگان نیشابوری) به نفر برگزیده تندیس سیمرغ و پنج میلیون تومان و به سه نفر شایسته تقدیر نیز لوح تقدیر و یک میلیون تومان اهدا خواهد شد.
علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبلاگ «انجمن داستان سیمرغ نیشابور»www.simurgh-dastan.blogfa.com مراجعه کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *