مدير عامل صندوق اعتباري هنري، با تقدير از تلاش جهادي نمايندگان استانی اين مجموعه، از آنها به عنوان مدافعين منزلت هنرمندان در کشور و خط مقدم و پيشاني اين صندوق براي رفع مشکلات و دغدغههای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه ياد کرد و گفت: بدون ترديد تمامی عزم و اراده راسخ همگان در جهت تحقق شعار دولت مردمی برای تمرکززدايی، رفع دغدغه و مشکلات هنرمندان و حمايت همهجانبه از اين قشر فرهيخته روی ريل نهادينه شدن عدالت فرهنگی در اين دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفته است.
به گزارش رسیده، سیدمجید پوراحمدی روز پنجشنبه – ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۰- در سومین نشست نمایندگان استانی صندوق اعتباری هنر با تبریک اعیاد شعبانیه و خیرمقدم به حاضران، شیوع و بروز سویههای کرونا را علت برگزار نشدن جلسات حضوری طی دو سال گذشته عنوان کرد و گفت: این گردهمایی فرصتی مغتنم برای دیدار چهره به چهره و همچنین تقدیر از زحمات و تلاش نمایندگان صندوق در اقصی نقاط کشور را مهیا کرد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تشکیل دولت مردمی با تاکید بر شعارهای کار و فعالیت جهادی، رفع موانع و مشکلات مردم، تمرکززدایی روی ریل عدالت فرهنگی، اظهار داشت: ما نیز در این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید دکتر محمدمهدی اسماعیلی در صندوق اعتباری هنر این موارد را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دادیم تا حداکثر بهره به اهالی هنر و هنرمندان برسد.
وی با اشاره و تشریح اقدامات انجام شده در یک سال اخیر از توزیع هنرکارت، پرداخت سهم حق بیمه تأمین اجتماعی، اعضا، واریز سه مرحله کمک هزینه معیشتی، ارائه تسهیلات و بستههای حمایتی، موضوع پالایش و تمدید عضویت و… به عنوان شاخصترین فعالیتها و عملکرد صندوق عنوان کرد که باعث بالا رفتن حجم کار نمایندگان استانی در اقصی نقاط کشور شد.
مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در ادامه از نمایندگان استانی صندوق به عنوان پرکارترین افراد در بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یاد کرد وگفت: در نظر داریم در نشست با مدیران کل استانها، زمینهای برای ارائه تسهیلات به نمایندگان را فراهم و مشکلات شما را مرتفع نمائیم.
به گفته پوراحمدی، ضروری است تا جایگاه نمایندگان صندوق در استان ارتقا یابد و در چارت سازمانی جایگاه نماینده صندوق در استان مشخص باشد.
مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به اهداف و رویکرد صندوق برای سال آینده، گفت: بدون تردید با افق و مجموعه برنامه ها و اقدامات که ترسیم شده، حجم فعالیت ها طی سال ۱۴۰۱ بسیار گسترش پیدا خواهد کرد.
پوراحمدی در عین حال تصریح کرد: با توجه به گستره کاری همکاران صندوق اعتباری هنر شبانهروزی فعالیت میکنند و کمترین انتظار و بیشترین بازدهی را از خود به جای میگذارند.
به گفته مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بطور یقین ارائه خدمات به ۴۴ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی، ۳۵ هزار بیمه شده تکمیلی، قریب به سه هزار مشمول کمک مستمری و ارائه تسهیلات به ۸۹ هزار عضو صندوق حجم کار زیادی را میطلبد.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تاکید کرد: ارائه خدمات به این افراد بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که این صندوق با پیگیری و فعالیت جدی جهادی آن را عملیاتی و تقدیم اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه کرده و همچنان پرداختیها به این قشر فرهیخته ادامه دارد که این انعکاس عملکرد تک تک شما نمایندگان عزیز استانی است.
پوراحمدی در بخش دیگری از سخنان خود بر برگزاری جلسات مستمر به صورت حضوری و وبیناری تاکید کرد تا سطح تعاملات مرکز و استانها هرچه بیشتر افزایش يابد و از طرفی برنامهریزی لازم برای انعکاس فعالیتهای صندوق در استانها نیز برنامهریزی شود.
مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در ادامه با تشریح برنامههای سال آینده این مجموعه، اصلاح آییننامه عضویت و کاهش فرایند عضویت و معرفی متقاضیان به سازمان تامین اجتماعی و توجه به توانمندسازی هنرمندان را از جمله از برنامههای اصلی این صندوق عنوان کرد.
پوراحمدی همچنین از تدوین برنامههایی برای زمینهسازی بهبود کسب و کارها به نوعی که از اتکا به منابع بودجهای به منابع پایدار برسیم برای سال ۱۴۰۱ خبر داد و تاکید کرد: مصمم هستیم با عزم و اراده راسخ جهادی همگی دست در دست هم برای مرتفع نمودن مشکلات و دغدغه های اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه و همچنین تمرکز زدایی همراه با عدالت خواهی در مسیر نهادینه سازی عدالت فرهنگی گام برداریم.
در ادامه این گردهمایی، معاون اعضای صندوق اعتباری هنر نیز در سخنانی از تعامل بیشتر با نمایندگان و حضور در استانها برای حل مشکلات هنرمندان هر منطقه به صورت میدانی در دستور کار برنامههای سال آینده این صندوق خبر داد و گفت: موضوع اصلاح آیین نامه با نظرات تخصصی شما در حال جمعبندی است.
کریمی ادامه داد: آیین نامه اصلاحی به عنوان شیوهنامه اجرایی راهگشای اعضا و دیگر ذینفعان صندوق خواهد بود.
همچنین معاون سرمایه گذاری و اقتصاد هنر صندوق اعتباری هنر در این نشست با اشاره به تاکید دولت سیزدهم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر موضوع اقتصاد هنر، اظهار داشت: رویکرد صندوق به سمت توانمندسازی هنرمندان است ازاین رو اقتصاد هنر در دنیا بخش عظیمی از حجم تبادلات مالی را تشکیل میدهد، اما سهم ایران در این زمینه بسیار اندک است.
محمدعلی کاروان ادامه داد: صندوق کاملترین بانک اطلاعاتی هنرمندان را در اختیار دارد. بر اساس این بانک اطلاعاتی، الگوی ارتباط با اصحاب فرهنگ و هنر برنامهریزی میشود.
وی در عین حال تاکید کرد: شما به عنوان پیشانی صندوق در استانها کمک بزرگی در شناسایی هنرمندان مستعد و هدایت آنها در شکلگیری بازار صنایع خلاق و فرهنگی میتوانید انجام دهید.
فرزاد طایفه حیدری، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق اعتباری هنر نیز در این جلسه نکاتی را در خصوص بررسی اعتبارات، نحوه تخصیص منابع استانی، فرایندهای سازمانی، جایگاه نمایندگان استانی، نحوه برخورد نمایندگان با مسائل حوزه کاری پرداخت.
خمیسآبادی، مدیر مجتمع اجرایی سرپرستی قراردادهای ویژه تهران بیمه دانا دیگر سخنران این مراسم بود.
وی ضمن بیان گزارشی از سوابق بیمه دانا، از همراهی این شرکت بیمه با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه گفت و افزود: اعضای صندوق اعتباری هنر از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند. سرعت و سهولت پرداخت خسارت های درمانی و ارائه خدمات با رعایت شأن و جایگاه این قشر فرهیخته همواره مدنظر ما قرار دارد.
خمیسآبادی پس از شنیدن نقطه نظرات نمایندگان استانی صندوق قول مساعد در بررسی مسائل و حل و فصل آن داد.
در ادامه این نشست چهار نفر از حاضران به نمایندگی از بقیه نمایندگان مطالبات مشکلات نظرات را بیان کردند.
بدون دیدگاه