مجتبی امینی تهیه کننده سریال «ترور» درباره ویژگی های این سریال گفت و بیان کرد که اگرچه با «گاندو» بیشتر شناخته می شود اما خود را تهیه کننده امنیتی نمیداند.
مجتبی امینی تهیه کننده سریال «ترور» درباره حساسیتها برای نگارش و ساخت این سریال به مهر بیان کرد: نهادهای مختلفی که مرتبط با این پروژه بودند حساسیتهایی داشتند که این وسواسها زمان زیادی در مرحله پیش تولید، نگارش، آماده سازی و اصلاح متن از ما گرفت.
وی اضافه کرد: اصلاح متن بر عهده آرش قادری بود که ماهها وقت و انرژی برای این ۸ قسمت گذاشت و حدود ۸ بار هم بازنویسی متن را انجام داد که البته همچنان هم در مرحله تولید هستیم. ساخت اثر برای قهرمانها به شدت سخت است و به شدت وسواس و تمرکز میخواهد.
امینی اضافه کرد: زمانی سراغ قهرمانی میروید که مخاطب او را میشناسد، طراحی درام برای چنین موضوعی با حساسیت خاصی پیش میرود چون مخاطب او را لمس کرده است.
این تهیه کننده درباره نحوه ارتباط با خانواده حاج قاسم و نظرات آنها بیان کرد: خود مدیریت سیمافیلم با مکتب حاج قاسم در ارتباط بود و ما بحث پیگیری متن را به تلویزیون واگذار کردیم.
امینی درباره فضای سریال نیز توضیح داد: بیشتر سعی کردیم در این سریال درباره حاج قاسم، ایدئولوژی وی و تفکر جهانی نسبت به او صحبت کنیم تا اینکه درگیر شخصیت شویم.
وی همچنین درباره اینکه حاج قاسم را در سریال میبینیم یا خیر گفت: در این سریال ما در یک ماموریت هستیم که به حاج قاسم نمیرسد.
تهیه کننده «ترور» درباره بازیگرانی که با این سریال معرفی میشوند نیز یادآور شد: در این سالها نگاه ما همیشه این بوده است که بازیگران جدید توسط پروژهها مطرح و دیده شوند. بازیگرانی داشتهایم که بعد از حضور در پروژههای قبلی ما اکنون به عنوان بازیگران اصلی سینما و تلویزیون و شبکه خانگی کار میکنند. این رویکرد البته رسالت رسانه ملی است و نباید در حوزه بازیگر دچار مشکل شویم. عیب هم ندارد در رسانه ملی تربیت شوند و به سینما و شبکه نمایش خانگی بروند.
وی درباره لوکیشنهای سریال نیز بیان کرد: نیمی از کار در تهران گرفته شده است و بعد مهمان مردم کرمان خواهیم بود و بخشی از سریال در شهر خود حاج قاسم تصویربرداری میشود، بعد از آن هم در ۲ کشور دیگر سریال ادامه پیدا میکند.
تهیه کننده «گاندو» درباره اینکه معروف بودن به عنوان یک تهیه کننده امنیتی ممکن است کارش را تسهیل کند؟ بیان کرد: ابتدا بگویم من تهیه کننده امنیتی نیستم همه نوع کاری ساخته ام و سریال «گاندو» چون مخاطب دوستش داشته و دیده شده، اینقدر پررنگ شده است. ما به کشورهای خارجی هم که میرویم همه ما را با «گاندو» میشناسند چون مخاطب آن سریال را دوست داشته است. در صورتی که من کار اجتماعی مثل آثاری از قبیل «آفریقا» از هومن سیدی تهیه کرده ام و یا کار استراتژیک شبیه به «شکارچی شنبه» ساختهام. حتی آثار تاریخی داشته ام و در همه ژانرها کار کردهام.
وی اضافه کرد: من حتی فیلمهای سینمایی که ساخته ام پر از جوایز جهانی بوده است اما کسی اینها را ندیده است. فیلم «بدون مرز» که امیرحسین عسگری کارگردانی اش را به عهده دارد نزدیک ۲۰ جایزه جهانی گرفته است اما کمتر دقت میکنند که در همه ژانرها کار میکنیم. الان برنامه بعدی خودم این است که طنز کار کنم.
امینی در پایان درباره ساخت اثری در ژانر طنز عنوان کرد: من سازنده ام و در یک ژانر فعالیت نمیکنم. علاقه به کار طنز دارم چون میخواهم حال مردم خوب شود و دوست دارم یک طنز سالم و خانواده پسند تولید کنم. من در همه ژانرها کار کردهام و خدا را شکر در همه ژانرها موفق بودم.
بدون دیدگاه