‎روز پنجم از سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در تصرف چهره‌های سیاسی از طیف‌های گوناگون و برخی دیپلمات‌های پیشین بود.
‎به گزارش ایرنا، یکشنبه (بیست و یکم اردیبهشت ۱۴۰۴)، روز پنجم نمایشگاه کتاب تهران،‌ فضای این رویداد فرهنگی تاحدی سیاسی شد و مهمانان از محمدجواد ظریف، وزیر اسبق امور خارجه در دولت یازدهم و دوازدهم، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دیگر شخصیت‌های سیاسی و حزبی‌، از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کردند.
‎سیاسیون نمایشگاه را تصرف کردند
‎محمدجواد ظریف برای دیدار با مردم و امضای چاپ هفتم خاطرات ۸ ساله‌اش از دوران وزارت با عنوان «پایاب شکیبایی» در غرفه روزنامه اطلاعات حاضر شد. حضور ظریف صف طولانی مقابل غرفه روزنامه اطلاعات را در پی داشت.
‎سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد.
‎جمعی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در نشست مشترک با مسئولان نمایشگاه و جمعی از فعالان صنفی صنعت چاپ، حضور یافتند. محسن جوادی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه، گزارشی از اقدامات انجام‌شده و شاخص‌های آماری سی‌وششمین دوره را ارائه کرد. سیدعلی یزدی‌خواه، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی، خواستار همکاری بین‌نهادی برای حل مسائل حوزه کتاب شد.
‎سعید جلیلی در آیین رونمایی از دو کتاب از اتم تا بی‌نهایت و سلاح نامرئی در غرفه‌ مجمع ناشران انقلاب اسلامی نمایشگاه کتاب تهران حضور یافت.
‎حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن بازدید از سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به طرح نکاتی درباره تسهیل دسترسی به کتب دینی پرداخت.

‎انتشار سومین مجموعه شعر چاپ نشده نیما یوشیج
‎مجموعه شعر «از غریب من» سومین دفتر از اشعار منتشرنشده نیما یوشیج از سوی فرهنگستان زبان و ادب فارسی چاپ و در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شد.
‎تلاش برای فعال‌سازی بُن کتاب در نمایشگاه حضوری ادامه دارد
‎ابراهیم حیدری، قائم مقام و سخنگوی سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به درخواست مردم و ناشران برای ارائه و مصرف بُن کتاب در بخش فیزیکی نمایشگاه، در نشست خبری پنجمین روز نمایشگاه کتاب توضیح داد: با توجه به درخواست مردم و ناشران تلاش داریم بن حضوری را در نمایشگاه فعال داشته باشیم، تیم فنی همراه ناشران تلاش دارند مسائل را حل کنند تا دغدغه مردم حل شود.

‎نگارش بلندترین کتاب دنیا با هدف صلح جهانی
‎نشست معرفی «پروژه جهانی بلندترین کتاب دنیا»، هم در پنجمین با حضور برزو سریزدی، نویسنده و مسئول پروژه جهانی بلندترین کتاب دنیا، در سرای اهل قلم کودک و نوجوان برگزار شد.
‎سریزدی، با اشاره به اینکه ایده بلندترین کتاب دنیا از ۳۰ سال پیش در ذهنش نقش بسته بود، گفت: پیام ما در این کتاب به مردم دنیا این است که مردم ایران، مردمی صلح‌ طلب هستند.
‎سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *