«لوئیز گلیک» شاعر آمریکایی برنده جایزه نوبل ادبیات، نخستین کتاب داستانی خود را منتشر میکند.
به گزارش ایسنا به نقل از سیبیاس، «گل همیشه بهار و رُز: یک داستان» جدیدترین کتاب نوشته «لوئیز گلیک» است که این نویسنده ۷۹ ساله پس از بیش از ۱۰ مجموعه شعر و دو کتاب مقاله، نوشته و قرار است از ۱۱ اکتبر ۲۰۲۲ منتشر شود.
این کتاب ۶۴ صفحه دارد و روایت «لوئیز گلیک» از افکار یک دوقلوی شیرخوار است. این نویسنده پیشتر نیز در مورد کودکان نوشته، به ویژه در مجموعه شعر تحسینشده خود در سال ۱۹۹۰ با نام «آرارات»، اما در حالی که شعرهای او تا حدی برگرفته از دوران کودکی و تجربیاتش به عنوان یکی از والدین است، کتاب «گل همیشه بهار و رُز» با الهام از ویدئوهایی نوشته شده که پسرش از نوههایش امی و لیزی از کالیفرنیا برایش فرستاده، چرا که گلیک به دلیل همهگیری کرونا قادر به دیدار با خانواده و نوههایش نبوده است.
«گلیک» اخیرا در مصاحبهای عنوان کرده بود: «به یاد دارم که به کسی گفتم تماشای دوقلوها مانند رفتن به باغ وحش است. شما رفتارهایی را میبینید که معمولاً در نوزادان نمیبینید، زیرا این کودکان قبل از اینکه تقریباً با هر کس دیگری رابطه داشته باشند با یکدیگر رابطه دارند».
صداها و تصاویر امی و لیزی در نهایت به کلمات منجر شد و «گلیک» فصل کوتاهی نوشت و آن را برای پسرش ایمیل کرد و پسرش آنقدر این اثر را دوست داشته که آن را با صدای بلند برای خانواده میخواند، حتی اگر بچهها برای درک آن خیلی کوچک باشند. او به نوشتن فصلها و ارسال آنها ادامه داد و در عرض چند هفته نسخه نهایی کتاب «گل همیشه بهار و رُز» آماده میشود.
«لوئیز گلیک» متولد ۱۹۴۳ در نیویورک، تاکنون ۱۲ مجموعه شعر و تعدادی مقاله درباره شعر منتشر کرده است. او در کنار فعالیت به عنوان شاعر، در دانشگاه «ییل» نیز به عنوان استاد ادبیات انگلیسی مشغول به کار است.
این شاعر نخستین اثر خود را با عنوان «ارشد» در سال ۱۹۶۸ منتشر کرد و مدت زیادی نگذشت که به یکی از مهمترین شاعران ادبیات معاصر آمریکا تبدیل شد. از برجستهترین مجموعه شعرهای او «زنبق وحشی» است که در سال ۱۹۹۲ منتشر شد و «آورنو» دیگر مجموعه شعر مهمش است که در سال ۲۰۰۶ به چاپ رسید.
از دیگر آثار قابل توجه «گلیک» میتوان به مجموعه سال ۲۰۱۴ او با عنوان «شب پاکدامن و وفادار» اشاره کرد.
این شاعر آمریکایی جایزههای متعددی را از جمله جایزه کتاب ملی آمریکا، جایزه انجمن منتقدان ادبی آمریکا و جایزه پولیتزر در کارنامه دارد. همچنین ملکالشعرای آمریکا بوده است.
او شانزدهمین زن برنده تاریخ نوبل ادبیات و نخستین زن آمریکایی برنده این جایزه در ۲۷ سال اخیر است. «تونی موریسون» نخستین زن آمریکایی بود که در سال ۱۹۹۳ به عنوان برنده نوبل ادبیات معرفی شد.
بدون دیدگاه