در ۸۰ سالگی هیچ آرزویی برای خودش نداشت. مدام حرف از موفقیت جوانان میزد. برای خودش چیزی نمیخواست. هیچگاه تکبر در حرفهایش احساس نمیشد، هروقت با او تماس میگرفتیم گویی ۱۰۰ سال آدم را می شناسد. گرم، صمیمی و با روی گشاده حرف می زد.
به گزارش ایسنا، حمید منوچهری هنرمند باسابقه کشورمان که به تازگی دار فانی را وداع گفت، علاوه بر رادیو، آثار ماندگاری در عرصه دوبله چه گویندگی و چه مدیریت دوبلاژ از خود به یادگار گذاشت.
منوچهری شاید چهره شناختهشدهای نداشت اما صدایش چه در رادیو و چه در دوبله همیشه آشنا بود. او در سال ۱۳۳۶ به تشویق هوشنگ کاظمی که از دوستان وی بود با نمایشهای رادیویی آشنا شد و در همان سال هم به عرصه دوبله پا گذاشت.
تولد ۸۰ سالگیاش یعنی دی ماه سال ۱۴۰۰ ایسنا گفتوگویی با او داشت که از آخرین آرزوها و دغدغههایش گفته بود.
در آن زمان تنها آرزوی منوچهری موفقیت جوانانی بود که در حوزه دوبله و رادیو فعالیت دارند چون معتقد بود آنها آیندهسازان مملکت هستند.
او میگفت هیچ آرزویی برای خودش ندارد و تنها آرزویش سلامتی و موفقیت جوانان است.
منوچهری در گفتههایش عنوان کرده بود که امیدوار است همه جوانان بتوانند درست، خوب و با گردنی کلفت کارشان را انجام بدهند. او بارها تاکید میکرد که جوانان خودشان را ارزان نفروشند.
منوچهری که دو فرزند به نام های امیر و وحید دارد و هر دو در عرصه دوبله گویندگی می کنند همیشه در مصاحبه هایش خداراشکر می کرد و می گفت «خوشحالم که فرزندانم موفق هستند و کارشان را انجام میدهند. من هم تا زمانی که پدرشان هستم و زنده ام، مخلصشان هستم و هر کاری باشد برایشان انجام میدهم.»
این پیشکسوت عرصه صدا در توصیهاش به جوانترها هم چنین اظهار کرده بود: «چه در دوبله و چه در رادیو جملهای که من همیشه به پسران خودم امیر و وحید خان گفتهام و آویزه گوششان کردهاند، این است که همیشه عاشق کارشان باشند. ۳۵ سال پیش که پسرانم به من گفتند میخواهند وارد کار من شوند، من گفتم عزیزانم کار ما بسیار بیرحم است، نیایید! آنها گفتند پدر اگر بی رحم است، چطور شما ۴۰ سال در این حرفه بودید؟! و من گفتم چون عاشق کارم بودم. به آنها گفتم میتوانید بیایید به شرط اینکه عاشق شوید و الان این دو عزیز که من واقعا به وجودشان چه در رادیو و چه در دوبله، افتخار می کنم، توانستند بسیار موفق و درست باشند»
زندهیاد منوچهری که به گفته خودش رادیو و دوبله را همزمان باهم شروع کرد بارها در مصاحبههایش تاکید کرده بود که دوبله حرفه اصلیاش است اما رادیو را بیشتر دوست دارد و اگر یک بار دیگر هم متولد شود باز هم رادیو را انتخاب می کند چون رادیو انتخاب اولش بود.
این هنرمند فقید در برنامه «دورهمی» مهران مدیری در پاسخ به اینکه چه صدایی در دوبله او را شگفتزده کرد، نام زندهیاد عزت الله مقبلی را آورده و گفته بود که او از هر نظر عالی و درجه یک بود.
منوچهری همچنین درباره اینکه چرا دیگر دوبله همچون گذشته درخشان نیست اینگونه بیان کرده بود: دلیلش نبود فیلم است. در گذشته فیلم بود الان دیگر نیست وگرنه جوانان ما همه علاقهمند و با استعداد هستند و دوستداشتنی.
حمید منوچهری، پیشکسوت دوبله، رادیو و تلویزیون شامگاه ۱۱ مرداد در سن ۸۲ سالگی درگذشت. مراسم خاکسپاری این هنرمند فقید جمعه ۱۳ مرداد ماه برگزار شد و پیکر او از مقابل ساختمان ارگ رادیو به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) بدرقه شد.
بدون دیدگاه