جلال مقامی، از صداهای ماندگار کشورمان که مدتهاست به دلیل کهولت سن و بیماری در منزلش استراحت می کند و از عرصه دوبله دور شده است، می گوید، این روزها حالش بهتر از گذشته است ولی دیگر نمی تواند کار کند و باید به همین سرنوشت خانه ماندن راضی باشد. مقامی که به قول خودش روزی برای خودش برو بیایی داشته اکنون تمام ساعات شبانه روز را در منزلش استراحت می کند و مردم را به مهربانی دعوت می کند. او معتقد است: زمان مثل برق و باد می گذرد پس بیایید قدر بدانیم و مهربان باشیم.

خبرنگار ایسنا به بهانه میلاد حضرت علی علیه السلام با این هنرمند پیشکسوت عرصه دوبله گفت وگویی تلفنی انجام داد تا هم حالی از او پرسیده باشد و هم روز پدر را به او تبریک بگوید.

مقامی که مجری برنامه خاطره انگیز «دیدنی ها» در دهه های ۶۰ و ۷۰ تلویزیون بود، در گفت‌وگویی با ایسنا با آنکه خیلی راحت نمی توانست صحبت کند، با خوشرویی تمام و مهربانی به تلفنمان پاسخ داد و گفت: خداراشکر بهترم هستم، به هر حال هرچه خدا بخواهد همان می شود. امیدوارم همه ما عاقبت به خیر شویم.

ـ آقای مقامی آیا از مسوولان و هنرمندان کسی جویای احوال‌تان است؟

ـ توقعی از دوستان ندارم، همه گرفتار هستند. راه دور است، راستش خیلی جویای حالم نیستند اما عیبی ندارد توقعی نیست. می‌دانم که در این شرایط همه مشغول زندگی شان هستند. من این روزها فقط در منزلم استراحت می‌کنم. خدا را شکر از قبل بهترم ولی دیگر نمی‌توانم کار کنم.

ـ امروز روز شماست؛ روز پدر، روزتان مبارک! چند فرزند دارید؟ از آرزوهایتان بگویید.

ـ ممنونم از تبریک شما دخترم، من هم یک دختر دارم. ان‌شاءالله که همیشه سلامت باشید. آرزویم سلامتی برای تمام مردم جهان است، چه بهتر از این که همه مردم جهان سلامت باشند و به هم روی خوش نشان بدهند و با هم اختلاف نداشته باشند و برای همدیگر خیر بخواهند. همچنین ولادت حضرت علی علیه السلام را تبریک می‌گویم. در چنین روز مبارکی فقط سلامتی می‌خواهم برای خودم و همه مردم دنیا. دوست دارم همه با روی گشاده با هم برخورد کنیم، همه آدم ها در سراسر دنیا. عمر خیلی کوتاه است، خیال نکنیم فعلاً وقت داریم، خیر. زمان مثل برق می گذرد. بنده که الان در این جا افتاده ام احساس می‌کنم مثلاً دو ماه پیش بود که برنامه اجرا می کردم و برای خودم بر و بیایی داشتم. زندگی همین است، می‌گذرد و برای هیچ کس صبر نمی‌کند.

ـ آقای مقامی عزیز آرزویتان برای دوبله چیست؟

– برای دوبله هم آرزوی موفقیت دارم. دوبله هم مثل عرصه‌های دیگر راه خودش را می‌رود. جوانان زیادی به این عرصه پا گذاشته اند و مشغول هستند که ان شاءالله موفق باشند. از شما و احوالپرسی تان هم متشکرم، امیدوارم سلامت باشید. ممنون که هنوز به یادم هستید.

***

عکس قدیمی از سه هنرمند: زنده‌یاد عبداله بوتیمار، زنده‌یاد منوچهر نوذری و جلال مقامی

جلال مقامی دوبلور، گوینده، مدیر دوبلاژ و بازیگر و مجری باسابقه کشورمان زاده دوم مرداد سال ۱۳۲۰ است. او در دهه های ۶۰ و ۷۰ با اجرای برنامه «دیدنی ها» به شهرت رسید. جلال مقامی ۶۳ سال برای تلویزیون، واحد دوبلاژ و رادیو کار کرده است اما بعد از سکته ای که کرد متاسفانه دیگر نتوانست کار کند.

عکس از آرشیو بانی‌فیلم

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *