محمّد محمّدزاده تیتکانلو نمایشگاه نقاشی و مجسمه با عنوان کهن الگو را به همت مرکز اقتصاد هنر فاطر در مرکز هنری نقش جهان وابسته به فرهنگستان هنر برپا کرده است.
به گزارش رسیده، محمد محمدزاده تیتکانلو که تجربیات متعددی در زمینه، عکاسی، نقاشی، نویسندگی و فیلمسازی دارد و نمایشگاه های متعددی را تاکنون برپا کرده است، این بار مجموعه ای از نقاشی ها و مجسمه هایش را که مبتنی بر نظریه کهن الگو گوستاو یونگ است را در گالری نقش جهان به نمایش گذاشته است.
او در این نمایشگاه ۲۵ تابلو نقاشی در سبک اکسپرسیونیسم و ۵ مجسمه را در معرض دید مخاطبان گذاشته است.
در متنی که برای معرفی این مجموعه منتشر شده آمده است: « نمایشگاه “کهن الگو” مبتنی بر نظریه روانشناسی “کارل گستاو یونگ” است که به گونه ای در قابها با نگاه فلسفی ترکیب شده است بر همین اصل، سعی بر این است تا در آثار، ارتباط ناخود آگاه جمعی بشری، با فلسفه جهان ازلی و ابدی بدون محدودیت، منعکس شود. برای رسیدن به مفهوم “ترکیب ناخود آگاه جمعی انسانی با فلسفه جهان هستی” نقاشی ها تاکید بر فیزیک قابل لمس بر محتوای نامکشوف (موضوعات آثار) دارد و بر همین اساس جهت تاکید جلوه فیزیکی محتوای متافیزیک، از لایه های ضخیم رنگ (تکنیک معمول نقاش) استفاده شده است. با تماشای تابلوی ” کائنات” ، “مرگ ژکوند”، ” تابلوهای بیگانگان” و … شاید بتوان کمی به مفهوم نمایشگاه نزدیکتر شد.»
محمّد محمّدزاده تیتکانلو، متولد ۱۳۴۳ نقاش، عکاس، نویسنده، فیلمساز است و سال گذشته همه آثار او از مجموعه فناپذیر که در گالری ماهر به تماشا درآمد به فروش رفت.
در رزومه محمدزاده تیتکانلو آمده است: احیای شیوه عکاسی باستانی “داگرئوتیپ” در کشور، تألیف ۶ عنوان کتاب، ابداع شیوه عکاسی “میم داگ” (دیجیتال داگرئوتیپ)، ابداع “کاغذ عکس فوری مانیتوری” ، برگزاری کارگاههای دوره ای “نقاشی پشت شیشه” برای انجمن ام اس، نمایشگاه انفرادی مجموعه نقاشی های رنگ و روغن به شیوه کهن نگاری با عناوین “مشروطه خواهان” در گالری آرتین، نمایشگاه نقاشی انفرادی رنگ و روغن “نبردهای نادر شاه” در موزه ملک مشهد، برگزاری نخستین نمایشگاه عکس انفرادی داگرئوتیپ ایران در موزه عکسخانه شهر از جمله فعالیت های هنری او به شمار می رود.
کهن الگو تا پنجشنبه چهارم اسفند هر روز از ساعت ۱۵ الی ۱۸ به تماشاست.
بدون دیدگاه