برای تجلیل از «نژا ۲» که پرفروش‌ترین انیمیشن جهان شده است، نمایشگاهی ازپوسترهای آن در پکن برپا شده است.

به گزارش مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، ترکیبی از ۱۵۰ پوستر که توسط کارگردان یانگیو نقاشی شده در نمایشگاهی در پکن گرد آمده تا حسی را که فیلم موفق «نژا ۲» ۲میلیارد دلاری در بین طرفدارانش برانگیخته، گرامی بدارد.

«نژا» یک شخصیت شرور بداخلاق، نه تنها در چین و گیشه سینماهای آن، بلکه در دیگرنقاط جهان نیز همه را طلسم کرده و با عبور از فروش ۲ میلیارد دلاری، به پرفروش‌ترینانیمیشن تاریخ بدل شد. از این رو جای تعجب نیست اگر پانزدهمین دوره جشنوارهبین‌المللی فیلم پکن، که در حال برگزاری است و تا ۲۶ آوریل ادامه دارد، برنامه ویژه‌ایبرای تجلیل از این موفقیت بزرگ برنامه‌ریزی کرده باشد که نمایشگاه ویژه‌ای ازپوسترهای نقاشی شده با دست این انیمیشن از جمله آنها است.

5474205.jpg

«نژا» داستانی تخیلی در اساطیر چینی با اقتباس از یک رمان مشهور قرن شانزدهمیاست. فیلم اصلی که سال ۲۰۱۹ به بازار آمد، نشان می‌داد که این قهرمان به عنوان یکفرد فرودست و در تناسخ یک شیطان متولد می‌شود. او باید برای نجات دهکده‌اش برسرنوشت خود غلبه کند. در ادامه او چالش‌های جدید را پیش روی خود می‌بیند تا باشیاطین فاسدی که آسمان‌ها را در تسخیر دارند، مقابله کند.

نمایشگاه حاضر که متشکل از ۱۵۰ پوستر از دنباله این فیلم است، به مدیریت یانگ یو بانام مستعار جیائوزی (به معنای کوفته) که سازنده خود انیمیشن هم هست، در قالبنقاشی برپا شده است. جیائوزی هنرمندی است که پس از موفقیت اولین فیلم «نژا» یک شبه در چین به یک سلبریتی بدل شد و کارش الگوی خیلی‌ها شد.

در این نمایشگاه در کنار پوسترهای طراحی شده با دست، بخشی از نمایش‌های بصریفیلم و دیگر شخصیت‌های این مجموعه هم ارائه می شود.

5474204.jpg

«نژا» شخصیت مشهور اساطیر کلاسیک چین، بیشتر به شکل یک جوان جذاب بهتصویر کشیده شده، هر چند فیلم‌های انیمیشن موفق او را به عنوان پسری شیطان باویژگی‌های زشت و زیبا نشان می‌دهند.

«نژا۲» اولین انیمیشن غیرآمریکایی و غیرانگلیسی زبان است که چنین جایگاهی بهدست آورده است. به‌علاوه، این فیلم به سریع‌ترین فیلم پرفروش انیمیشن بدل شد ودر کم‌تر از سه هفته به رکوردشکنی خود رسید. این فیلم همچنین عنوان پرفروش‌ترینفیلم چین و پرفروش‌ترین فیلم غیرانگلیسی زبان را به خود اختصاص داد و به اولینفیلم غیرانگلیسی تبدیل شد که یک میلیارد دلار در باکس آفیس به دست آورد. این فیلمتا به اینجا پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۲۵ و پنجمین فیلم پرفروش تمام دوران است.

۴ فیلم پرفروش سینما که بالاتر از «نژا ۲» جای دارند شامل «تایتانیک» با فروش ۲.۲میلیارد، «آواتار: راه آب» با فروش ۲.۳ ، «انتقام جویان: پایان بازی» با فروش ۲.۷ و«آواتار» با فروش ۲.۹ میلیارد دلار هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *