16:43

برنامه تلویزیونی «برسد به دست فردا» شامگاه پنج‌شنبه ۲۶ و جمعه ۲۷ خرداد ماه با موضوع «ارتباطات» و «معماری» روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود.
به گزارش رسیده، بررسی صد سال گذشته‌ تحولات در عرصه «ارتباطات» و نگاهی به آنچه پیش روی این حوزه در آینده قرار دارد، موضوع نهمین قسمت برنامه تلویزیونی «برسد به دست فردا» است، که شامگاه پنج‌شنبه ۲۶ خرداد ماه روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود.
این برنامه جمعه ‌شب ۲۷ خرداد ماه نیز در دهمین قسمت، یک سده «معماری» در ایران را با حضور متخصصان، مورد بررسی قرار می‌دهد.
«برسد به دست فردا» به نویسندگی و تهیه‌کنندگی علی زارعان و کارگردانی فواد صفاریان‌پور کاری‌ است از گروه اجتماعی شبکه چهارم سیما، که می‌کوشد علاوه بر واکاوی اساسی‌ترین مسائل قرن گذشته، تصویری از آینده را برای مخاطب ترسیم کند.
این برنامه با اجرای علی‌رضا شجاع‌نوری، در هر قسمت یکی از موضوعات و حوزه‌های مهم و اثرگذار اجتماعی را در قالب آیتم‌های متنوع، با دو رویکرد «بررسی تحولات یک سده گذشته» و «آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی» مورد بررسی قرار می‌دهد.
گفت‌وگو پیرامون گذشته و آینده موضوع برنامه، با حضور کارشناسان و متخصصان، از جمله آیتم‌های این برنامه است که در این بخش منصور ضابطیان با «نگاه به آینده» و کیانا فرهی با «مرور گذشته و رویدادهای قرن ۱۴» به بحث و تبادل نظر با میهمانان برنامه می‌پردازند.
اردشیر رستمی دیگر راوی این برنامه است که در حال و هوایی شاعرانه سرفصل‌های متنوعی را مطرح می‌کند و معین‌الدین زارعان در یک آیتم به معرفی مستندهای ساخته شده در سینما و تلویزیون کشور می‌پردازد. مستندهایی که تصویری روشن از قرن ۱۴ را برای مخاطب عرضه می‌کند.
از دیگر آیتم‌های این برنامه می‌توان به «دانستنی‌های قرن ۱۴ (مستند کوتاه)» و «پدیده‌های قرن۱۴، (رویدادها و حوادث) اشاره کرد.
«برسد به دست فردا» شامگاه پنج‌شنبه و جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود. بازپخش اول این برنامه ساعت ۱۶ روز بعد از پخش و بازپخش دوم یکشنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ۹ صبح خواهد بود.
قسمت‌های اول تا هشتم این برنامه با بررسی موضوعاتی چون «طنز در قرن ۱۴»، «بررسی تحولات جمعیتی ایران در قرن ۱۴»، «شهرهای تاب‌آور قرن ۱۴»، «یکصد سال نفت»، «حوزه علمیه»، «محیط زیست» و «مرور تاریخ صد ساله حرم رضوی» با حضور صاحب‌نظران روی آنتن رفته است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *