21:02

یک کارگردان تئاتر از نبود حمایت مالی از تئاتری‌ها گلایه کرد و گفت: با تئاتر در ایران مثل فرزندی یتیم برخورد می‌شود.
مهدی بختیاری کارگردان تئاتر، در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران، درباره مشکلات حوزه تئاتر به خصوص تئاتر دانشجویی گفت: فکر می‌کنم این بحث تکراری باشد؛ دیگر همه می‌دانیم تئاتر چه مشکلاتی دارد. متاسفانه تئاتر بچه یتیم هنر کشور است و تنها و تنها زور همه به تئاتر می‌رسد. تئاتر دانشجویی کمترین حمایت مالی را دارد.
وی افزود: سانسور و عدم حمایت مالی بزرگترین مشکلاتی است که اعضای خانواده تئاتر را اذیت می‌کند. هنرمندان تئاتر طی دوران کرونا مجبور شدند برای تامین معاش سراغ کار‌های دیگر بروند. خود من یک کارگرزاده هستم و ابداً قصد بی‌احترامی به شغل‌های دیگر را ندارم که بگویم سطح چه شغلی پایین‌تر یا بالاتر است. منظور من از حرف هایم، امنیت شغلی نداشتن بچه‌های تئاتری است. خود من برای گذراندن زندگی ام با ماشین مسافرکشی می‌کنم تا هزینه‌های زندگی و تمرین تئاتر را دربیاورم.
این کارگردان جوان تئاتر در ادامه انتظاراتش از وزیر آینده فرهنگ را اینگونه بیان کرد: واقعیت این است که این سال ها با شعار حمایت و درست شدن اوضاع بسیار روبه‌رو بوده ایم. اما در نهایت نه تنها چیزی درست نشده بلکه اوضاع بدتر هم شده است. اینکه بخواهم از وزیر بعدی انتظاری داشته باشم بیشتر شبیه به شوخی است؛ وزیر فرهنگ اگر از جنس هنر باشد خودش می‌داند که انتظارات جامعه تئاتر چیست. در همه کشور‌های صاحب تئاتر، دولت از تئاتر حمایت می‌کند و نه تنها منتی نیست، بلکه ردیف بودجه اختصاص داده می‌شود؛ چون از اهمیت تئاتر برای یک جامعه آگاه هستند. در پایان حرفم را دوباره تکرار می‌کنم، با تئاتر در ایران مثل فرزندی یتیم برخورد می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *